Arap rehberlerden Of Natural Bazaar'a teşekkür

Karadeniz’in ve Trabzon'un en köklü turizm firmalarından olan Ey-Ce Turizmin rehberleri, Of Natural Bazaar'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Arap rehberlerden Of Natural Bazaar'a teşekkür
Trabzon'da Ey-Ce turizm firmasında görev yapan Suudi Arabistan, Kuveyt, Umman, Bahreyn, Katar, Lübnan ve Birleşik Arap Emirliklerinden rehberler, Of Çaykara Uzungöl yolu üzerinde, Yöresel Ürün çeşitleri ile Turistlere hizmet veren Of Natural Bazaar Turistik Alışveriş Merkezi ve Dinlenme tesisine teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Firma sahibi Kenan Saral, şirket müdürü Ali Rıza Köroğlu ve personel tarafından karşılanan rehberler, misafirlerine gösterdikleri ilgilerden dolayı Of Natural Bazaar yönetici ve personeline teşekkür ettiler.

           

İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu, misafir olarak gördükleri turistleri en güzel şekilde ağırlamaya çalıştıklarını ifade ederek; “Turizm alanında hizmet verenler olarak, ülkemizden memnun ayrılan her turistin, bizim yeni bir dostumuz, elçimiz olduğu bilinci ile hareket etmeliyiz. Turistleri aldatan, kendisini, bölgesini ve ülkesini aldatmış olur” diye konuştu.

 

Of Çaykara Uzungöl yolu 3.km’de, Bölgenin en büyük tesisi olarak, lokum çeşitleri, anzer balı dahil tüm yöresel ballar, organik ve siyah çay, bitkisel çaylar, fındık ve ürünleri, Türk kahvesi, yöresel el sanatı ürünler, aktar ürünleri, kazaziye, gümüş, giyim, kozmetik ve takı çeşitlerinden, kişisel bakım ürün çeşitlerine, baklava ve çikolata çeşitleri gibi çok geniş ürün yelpazesi ile, yerli ve yabancı misafirlere uygun fiyatlarda hizmet verdiklerini ifade eden Of Natural Bazaar Müdürü Ali Rıza Köroğlu, işletmelerinin 300 metrekare kapalı alanda kurulu olduğunu, 2 dönüme yakın araç park alanı bulunduğunu belirtti.

 

Köroğlu, işletme içerisinde geniş bir oturma alanı, çay bahçesi, çocuk parkı ve mescid de bulunduğunu ifade ederek; "Uzungöl'e giden her turistin mutlaka uğradığı, bin bir çeşit yöresel ürün ve doğal lezzet ile geniş ve ferah bir mekanda sezonda 15  rehber ve toplamda 25 personelimiz ile hizmet vermeye çalıştık. Of Natural Bazaar Yönetimi olarak, tüm personelimiz ile birlikte misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalıştık, ağırlamaya devam ediyoruz. Turizme destek ve katkılarından dolayı mülki ve yerel yönetimlerimize, Tursab Yönetim Kurulumuza ve üyelerine, Turizm şirketlerimize, firmalarımıza, kaptanlarımıza, tüm turizm çalışanlarına ve rehberlerimize özellikle teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24