Ali Yeşilyurt ÇP Lisesi 2.döneme hazır

Oflu Yeşilyurt ailesi tarafından yaptırılmakta olan 24 derslikli Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi, 2.dönem eğitime başlayacak.

Ali Yeşilyurt ÇP Lisesi 2.döneme hazır

Yeşilyurt ailesi tarafından geçen yıl yapımına başlanan Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi, 2.dönemde eğitime başlamaya hazırlanıyor.

 

İşadamı Cemal Yelşilyurt’un da eğitim gördüğü Şehit Ahmet Türkan Çok Programlı Lisesi olarak hizmet veren eski okulun yıkılmasının ardından yapımına başlanan okul, kısa sürede tamamlanma aşamasına geldi.

 

Samsun’da demir ticareti ile uğraşan İşadamı Cemal Yeşilyurt ve kardeşi Mustafa Yeşilyurt Hoca tarafından Babaları Ali Yeşilyurt adına yaptırılan okul, 2.döneme yetiştirilmeye çalışılıyor.

 

Okulun yıkılması nedeni ile İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu’nda Of ŞAT Lisesi çatısı altında eğitim gören öğrenciler, yeni okullarına Ali Yeşilyurt ÇPL çatısı altında devam edecekler.

 

Yaklaşık 4 bin m2 alanda inşa edilmekte olan okul, 24 derslikli ve 720 öğrenci kapasiteli olacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail sarıalioğlu
ismail sarıalioğlu - 11 yıl Önce

YEŞİLYURT ailesine sonsuz teşekkürler.. babanız nur içinde yatsın. darısı diğer varlıklı iş adamlarımıza ...

AHMET SARAL
AHMET SARAL - 11 yıl Önce

Yeşilyurt ailesine çok teşkkür ediyoruz eğitime bulunduğu yardımlar için tüm of'lu iş adamlarını doğup büyüdüğü memleketlerine yatırımlar yapmasını bekliyoruz bir sürü iş adamı hemşerimiz var her iş admı bir şey yapsa of gercekden çok güzel bir yer olur ve türkiyeye örnek olur

ahmet
ahmet - 11 yıl Önce

okul gerçekten çok güzel oluyor.allah razı olsun.çevre düzenlemesini galiba belediye üstlenmiş ama henüz başlanmadı ........

Y.Hacıahmetoğlu
Y.Hacıahmetoğlu - 11 yıl Önce

"Öldükten sonra yaşamak istiyorsanız, ölmeden ölmez bir eser bırakınız" denmiş.Ne güzel söz.Of'un büyüttükleri, Of'u büyütmeye devam ediyor.Tebrikler.

aziz özkan
aziz özkan - 11 yıl Önce

çok güzel olıyur..sebep olanlara teşkkrür etmek lazım tuncay SONEL BEYE.OKTAY BEYE.tabiki BİZİ gelip ziyaret edn YEŞİLYURT AİLESİ BÜYÜKLERİNE....orda çalışmak çok heyecanlı olcak.....nasip işi....OFA YAKIŞIR BU HİZMETLER....İLÇE MEM e de teşekürler....olayı sahiplndiler...yani herks hizmet etti hrekes kazandı hem bu dünyada hem de öbür dünyada...

Dursun SULUKAN-EMEKLİ KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ-OF
Dursun SULUKAN-EMEKLİ KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ-OF - 11 yıl Önce

İlçemizde bu tür hizmetler devamlı olarak verilmektedir YEŞİLYURT ailesine teşekkürler.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24