AK Partili kadınlardan öğrencilere kalemlik

AK Parti Of Kadın Kolları üyeleri kendi elleriyle hazırladıkları kalem kutularını Gürpınar İlkokulu öğrencilerine hediye ettiler.

AK Partili kadınlardan öğrencilere kalemlik

AK Parti Of İlçe Kadın Kolları üyeleri Gürpınar İlkokulu’nu ziyaret ederek kendi elleriyle hazırladıkları kalem kutularını öğrencilere hediye ettiler.

 

“Çocuklarımız İçin” diyerek kendi aralarında bir yardım kampanyası başlatan Ak Parti Kadın Kolları üyeleri, kendi emekleriyle yaptıkları kalemlik kutularını Gürpınar İlkokulu öğrencilerine takdim etiler.

 

Çocukların sevinçlerini görmek her şeye değer

Konuyla ilgili konuşan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ; “Bu projeyle amacımız çocukların sevinçlerine şahit olmak, onların gözünün içindeki gülümsemeyi görmekti. Çok şükür ki başardık onlar mutlu oldu, biz de ekip olarak onlardan çok mutlu olduk. Ak Parti Of Kadın Kolları olarak bu tür faaliyetlere de devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Çocuklara dağıtılan hediyelerin ardından AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu da yine kadınların el emeği olan keçe yapımı ay yıldızlı bayrağı Okul Müdürü Süleyman Tural’a takdim etti.

 

Hediyelerin verilmesinin ardından program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Programa; Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, İlçe Koordinatörleri Fatma Karabacak, Sennur Kaplan ve kadın kolları yönetimi katıldı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24