AK Parti'den kadınlara “Bağımlılıkla Mücadele” eğitimi

AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Bağımlılıkla Mücadele Uygulayıcı Eğitim" programı kapsamında Sosyolog Emine Holoğlu katılımcılara Tütün ve Teknoloji bağımlılığı eğitimi verdi.

 AK Parti'den kadınlara “Bağımlılıkla Mücadele” eğitimi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen "Bağımlılıkla Mücadele Uygulayıcı Eğitim" programı kapsamında AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Of’ta da bir program düzenlendi.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programda AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Sosyolog Emine Holoğlu, katılımcılara “Tütün ve Teknoloji Bağımlılığı” eğitimi verdi.

 

Programa AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu’nun eşi Fatmanur Sarıalioğlu'nun yanı sıra teşkilat üyeleri ve Oflu bayanlar katılım sağladı.

 

Katılımcılara, "Bağımlılık Kavramı, Sağlıklı Yaşamın Temel Kavramlar, Vakalar Işığında Alkol Bağımlılığı, Ana Hatlarıyla Tütün Bağımlılığı, Güncel Veriler Işığında Tütün Kontrol Politikaları, Madde Bağımlılığını Önleme Yaklaşımları, Madde Bağımlılığının Psiko-Sosyal Etkileri, Davranışsal Bağımlılıklar, Teknoloji ve Oyun Bağımlılığı, Yeşilay Çalışmaları Tanıtımı, Yetişkin Hedef Kitleye Aktarım Teknikleri, Uygulama" başlıkları altında dersler verildi.

 

Trabzon genelindeki eğitim programının in ilk durağının Of olduğunu belirten İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları olarak 18 ilçede Kadınlara verilen bu eğitimler ile farkındalık oluşturularak gençlerin her türlü bağımlılıktan uzak tutulmasının amaçlandığını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24