Ak Parti’de adaylar ne zaman belirlenecek?

30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti’nin belediye başkan adayları ne zaman belirleneceği merak ediliyor.

Ak Parti’de adaylar ne zaman belirlenecek?

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olarak belirleyen Ak Parti’nin ilçe başkan adaylarını ne zaman açıklayacağı merak ediliyor.

 

Sosyal paylaşım sitelerinde ve kamuoyunda her dakika yeni bir aday adayı ortaya atılmasının ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayının açıklanması, spekülatörlerin ilçelere dönmesine neden oldu.

 

Hemen her gün yerel gazetelerin kulis köşelerinde her ilçede bir isim ortaya atılırken sosyal paylaşım sitelerinden de aday adaylarının taraftarları tarafından kendi aday adaylarının aday olarak açıklandığını iddia ediyor.

 

Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinde de durum farklı değil. Taraftarı oldukları adayların Genel Merkez tarafından Ankara’ya çağrıldığını paylaşan taraftarlar, adaylıklarının kendilerine tevdi edildiğini iddia ederek süreci manipüle ediyorlar.

 

Konuya açıklık getiren Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Ankara’da olduğunu ve Genel Merkez tarafından düzenlenen toplantılara katıldığını belirterek; “Ortahisar dahil, hiçbir ilçenin belediye başkan adayı belli olmamıştır. Şuan da büyükşehir ve diğer illerin belediye başkan adayları açıklanmaktadır. Türkiye’de ki tüm illeri ve büyükşehirlerin, adayları netleştikten sonra bu adaylarla birlikte ilçe belediyeleri için çalışma yapacaktır. Yani ilçeler, il başkan adayları süreci bittikten sonra açıklanacaktır” dedi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFSPOR.
OFSPOR. - 10 yıl Önce

DEĞERLİ OFLU VE YÖNETİCİLER OFLULARI TRABZON İLİ HİÇMİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR.BİZİ OF İLÇESİ İLE SALİM SALİH SARIALİOĞLU İLGİLENDİRİYOR.BİR AN ÖNCE AÇIKLANMASINI İSTİYORUZ.DEĞERLİ KARDEŞİM SALİM HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

Vatandaş
Vatandaş - 10 yıl Önce

Aday belli Murat Saral. Bunun dışında bir kişinin düşünülmesi abestle iştigal olur.

HAKAN TELLİOĞLU
HAKAN TELLİOĞLU - 10 yıl Önce

2 GUNE AÇIKLANACAK BAŞKANIMIZ ŞERAFETTİN ÖZTEL

telli
telli - 10 yıl Önce

hakan yok yılmaz çan.sen de bende bılıyoruz ki murat saral. neyın peşindesınız.

abdullah
abdullah - 10 yıl Önce

of belediye başkanı tabiki de sayın murat saral olaraktır. murat bey varken başka adaya ne hacet.. ama eğer akp şaşırır da aksi bir eylem gerçekleştirirse o zaman of başkanı akp den olmayacaktır demektir...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24