Ak Parti yönetiminden Of Havadis’e ziyaret

Ak Parti Of İlçe Yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Of Havadis’i ziyaret ederek Gazeteciler gününü kutladılar.

 Ak Parti yönetiminden Of Havadis’e ziyaret

Ak Parti Of İlçe Yöneticileri beraberinde kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte Of Havadis’i ziyaret ettiler.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette misafirleri Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş birlikte karşıladılar.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yaşar; “1961 yılında yürürlüğe giren 212 sayılı basın yasasıyla çalışan gazetecilere önemli haklar elde ettiler. O günden bu yana 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler günü olarak kutlanmaktadır. 10 Ocak aynı zamanda Mülki İdare Amirleri’nin de günü olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile tüm Mülki İdare Amirlerimizin de gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Basın mensuplarının çok önemli bir görevi ifa ettiklerini ifade eden Medya Tanıtım Başkanı Şükrü Atasoy;  “Zor şartlarda görev yaptığınızı biliyoruz. Kamuoyunu bilgilendirmek için çaba harcıyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24