AK Parti Trabzon adayları Of’u turladı

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’nin Trabzon Milletvekili adayları İl Başkanı Revi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ile birlikte Of’ta halkı selamladılar.

AK Parti Trabzon adayları Of’u turladı

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan 27.dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’den aday olan milletvekili adayları Of’ta halkı selamladılar.

 

Yaklaşık 500 araçlık monvoy ile Of’ta hemşehrilerini selamlayan Milletvekili adayları büyük bir ilgi ile karşılandı. Of'tan başlayan miting yürüyüşü, Araklı ile devam etti. Oradan da Arsin'e geçen AK Parti Milletvekili adayları son olarak Vakfıkebir'de gerçekleştirdiği miting ile günü sonlandırdı.

 

Mitinge AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora, Milletvekili adayları Vehbi Koç, Bahar Ayvazoğlu ve Selçuk Çebi ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra partililer katıldı.

 

5.sıra adayı olan Oflu Vehbi Koç, Of'ta hemşehrilerinden yoğun ilgi gördğü. Ak Parti'nin Trabzon mitinglerinin startını Of'tan vermesi de Vehbi Koç'a büyük jest oldu. Seçim sürecinde Of'u karış karış dolaşan Koç'u hemşehrileri bağrına bastı. Milletvekili Adayı Vehbi Koç, Türkiye'nin makus talihini değiştirecek seçim için artık son haftaya girdiklerini belirterek, Türkiye ile birlikte Trabzon'un da bu seçimle birlikte dönüşüm yaşayacağına söyledi.

 

Koç şöyle devam etti; "Dünya'da artık öncü bir misyon üstlenen Türkiye'de Trabzon da öncü bir misyon üstlenerek bu güzel coğrafyanın dünyaya tanıtılması için göreve talip olduk. Bölgemizi her yönü ile geliştirerek büyüyen Türkiye'nin büyüyen bir bölgesi haline getireceğiz." Yaklaşık 1 aydır Trabzon'un bütün ilçelerine, bütün mahallelerine, bütün caddelerine gitmeye çalıştıklarını da ifade eden Koç, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolculukta bize eşlik eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. AK Parti'nin bu ülkeye yaptıklarını kimse inkar edemez. Bundan önce yapılanlar da bundan sonra yapılacak olanların garantisidir. Milletinin yaşam rehafını daha üst seviyelere çıkarmak için çalışan ve çalışmaya devam eden AK Parti sadace bir siyasi oluşum değildir. AK Parti Türkiye'nin ta kendisidir" dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24