AK Parti Of Havadis’in Gazeteciler Gününü kutladı

AK Parti Of İlçe Yöneticileri, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Of Havadis’i ziyaret ederek Gazeteciler Gününü kutladılar.

AK Parti Of Havadis’in Gazeteciler Gününü kutladı

AK Parti Of İlçe Yönetimi, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Of Havadis’i ziyaret ettiler.

 

Ziyarete İlçe Başkan Vekili Bilal Durmuş, İlçe Yöneticileri Hasan Demircan ve Samet Yüksel, Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve Kadın Kolları üyeleri katıldı.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Mustafa Yaşar tarafından ağırlanan AK Partili yöneticiler, Of Havadis ailesinin Gazeteciler Gününü kutladılar.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Genel Yayın Yönetmeniz Yüksel Yaşar; “Yaklaşık 12 yıldır Of’a basın alanında hizmet vermeye çalışıyoruz. Tüm kurumlara, tüm siyasi partilere, her türlü görüşe saygı duyarak eşit mesafelerde olmaya gayret ettik. Mutlaka bir tarafın haberini daha çok yapmışızdır. Bunun da nedeni o kurumun, o siyasi partinin bizlere daha çok malzeme üretmesidir. Etkinlik yapmasıdır. Faaliyet göstermesidir. AK Parti’de haberlerine fazlaca yer verdiğimiz siyasi partimizdir. Bugün bir kez daha gördük ki boşuna yer vermemişiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gazeteciler günümüzü unutmayarak bizleri hatırladınız ve ziyaretimize geldiniz. Nazik ziyaretiniz nedeniyle sizlere teşekkür ediyoruz. Bu davranışınızın diğer partilere de, diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Basına her zaman gereken değeri ve desteği veren bir parti olduklarını belirten Başkan Vekili Durmuş; “Cumhurbaşkanımızın Trabzon programları nedeniyle ilçe başkanımız ve gençlik kolları başkanımız bizlerle birlikte olamadılar. Sizlere selamlarını getirdik. Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24