AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Usta istifa etti

Ak Parti’de üç dönem ilçe Başkanlığı yapan Dernekpazarı İlçe Başkanı Zeki Avni Usta Ak Parti’den istifa ederek Belediye Başkan Adayı oldu.

AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Usta istifa etti

Ak Parti Dernekpazarı’nda üç dönem ile Başkanlığı yapan Zeki Avni Usta Partisinden istifa etti.

 

İstifa dilekçesini bugün İlçe Başkanlığına verdi. İstifa nedenini açıklayan Zeki Avni Usta yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi;

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın aday belirleme kriterlerini aday da olması gereken özellikleri defalarca televizyonlarda söyledi ve teşkilata talimatını verdi. Özellikle bu benim adamımdır bu benim yakınımdır bu benim hemşehrilerimdir diye bize gelmeyin demesine rağmen  buna aday belirleme sürecinde teşkilatın alt kademelerinden uyulmadığını gördük. Birilerine göre aday belirlendi. Temayülleri anketleri sivil toplumun görüşlerini halkımızın tercihleri yok sayıldı. İstifamız benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarımızın Ak Partiye, davamıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza bir tepki olarak görülmesin. Düne kadar Siyasi görüş ve dava olarak mücadele ettiklerimizin bugün bizlerin önünde olması manidardır.

 

Bizim tepkimiz; teşkilatta en ufak bir emeği katkısı olmayanların dün üye olup bugün Ak Partide yön belirleyenleredir. Elbette Partimiz büyüyecek, yeni yüzlere açık olacak ama öyle direkt  kafadan aday olarak olmamalıdır. Önce üye olunacak, sandık yönetimlerinden Mahalle teşkilatlarında İlçe yönetimlerine bulunduğu partinin seçim çevresinde, sokak sokak, ev ev dolaşarak partisine davasına hizmet edecek ve bu süzgeçten geçtikten sonra ve kendini kanıtladıktan sonra herkesin aday olma ve değerlendirilme hakkı olmalıdır.

 

Ak Partinin Kuruluşunda ki temelleri yok sayılarak yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımız ile değiştirirsek hem haksızklıktır ve bu erimeye doğru götürür. Tüm siyasi partilerde bu böyledir. Biz Partinin gücünden kazanma peşinde değiliz. Biz kendimizi; kişiliğimiz ile onurumuz ve duruşumuz ile Bağımsız aday olarak hemşehrilerimizin oyuna talip olduk. İcraat Makamı olan Belediye Başkanı olmak için Dernekpazarılı hemşehrilerimden yetki istiyorum. Bu makam herkese eşit mesafede olacak. Kişiye göre muamele yapılmayacak. Her bir vatandaşımız hangi sorun ile gelirse gelsin başkan düzeyinde muhatap bulacak. Sağa sola aşağı yukarı yönlendirilmeyecek. Benim işim değil ona git o halletsin, biz bakmıyoruz cevapları ile muhatap olmayacaksınız. Sorunları ile ilgili veya temenni ve dilekleri ilgili muhakkak kişilere dönüş yapılacak. İsraftan uzak Belediye hizmetlerini en iyi şekilde halkımızın hizmetine eşit şekilde sunacağız.

 

Bahane değil çözüm üreteceğiz. Her fikire saygı duyup ben bildirimden uzak duracağız. Belediye ye makama kendi evinize gelir gibi gelecek ilgi alaka samimiyetle karşılanıp uğurlanacaksınız. Kurumlarımız ile sivil toplum örgütlerimiz muhtarlarımız esnafımız halkımız hep birlikte uyum içinde ilçemizi geleceğe taşıyacağız. İlçemizi hep beraber yöneteceğiz ve  hep beraber ileri taşıyacağız. Ve Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi DURMAK YOK YOLA DEVAM. Seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24