Ak Parti Cumapazarı Belde Teşkilatı açıldı

Ak Parti Of Cumapazarı Belde Teşkilatı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ak Parti Cumapazarı Belde Teşkilatı açıldı

Yeni yerine taşınan Ak Parti Of Cumapazarı Belde Teşkilatı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Törene İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hayati Er, Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim Kara, İl Yönetim kurulu Üyesi Ahmet Bektaş, Of ilçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İl Genel Meclis Üyesi Dursun Yüksel, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde teşkilatı üyeleri ve partililer katıldı.

 

Törende konuşan İl Başkan Yardımcısı Hayati Er, “bu gülcü teşkilatlarımız sayesinde başbakanımız da dünya lideri olarak güçlü bir şekilde dünyayı turluyor. Sizlerden güç alarak dimdik ayakta duruyor. Bu desteğiniz devam ettiği sürece memleketimize hayırlı hizmetlere devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise yaptığı açıklamada “Güçlü bir Cumapazarı Teşkilatı, güçlü bir Of teşkilatı demektir. Güçlü bir teşkilatı da güçlü bir Trabzon teşkilatı demektir. Trabzon’un da Türkiye’nin çimentosu olduğu düşünülürse buradan sizlerin oluşturacağı sinerji ile ülkemize ve milletimize kalıcı hizmetler etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Belde Başkanı Niyazi Altunsoy ise yaptığı açıklamada “böyle güzel bir kalabalığı beldemizde görmek bizleri mutlu etmiştir. Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yerimizde halkımızla iç içe olarak sorunlarını çözüme kavuşturmak için mücadele edeceğiz” dedi.

 

Konuşmaların ardından başkanlar tarafından açılış kurdelesi kesilen teşkilat merkezi hizmete açıldı. Açılışa katılan davetlilere baklava ve ayran ikramı yapıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 11 yıl Önce

Hayırlı ve uğurlu olsun .

Faruk
Faruk - 11 yıl Önce

Durmak yok çalısmalara devam çalışan bir ilçe yönetimi ve başkanı her zaman sonuç vermiştir.allah utandırmasın

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24