AK Kadınlardan Kireçlili öğrencilere sıcak hediyeler

AK Parti Of İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen sosyal projelerle merkez dışındaki mahallelerde eğitim gören öğrenciler özel hediyelerle sevindiriliyor.

AK Kadınlardan Kireçlili öğrencilere sıcak hediyeler

Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, ilçe koordinatörleri Şennur Kaplan ve Birsen Yıldız ile Ana Kademe Başkan Yardımcısı Mustafa Velioğlu ve Kadın Kolları Yöneticileri, “Çocuklar üşümesin” projesi kapsamında Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere kışlık giyecekler hediye ettiler.

 

Çocukların mutluluklarına ortak oldukları için mutlu olduklarını ifade eden Başkan Okutan; “Çocuklar üşümesin” diyerek çıktığımız bu yolda Kireçli Mahallemizde eğitim veren Dursun Dumangöz ilköğretim okulunda eğitim gören çocuklarımıza atkı, bere ve eldivenden oluşan hediyelerimizi götürdük. Çocuklarımızın sevincine ortak olduk. Bu proje kapsamında bizlerden desteğini esirgemeyen bayan esnaflarımız ve yardımsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu tür sosyal projelere devam edeceklerini belirten Başkan Okutan; “Elimizden geldiğince bu projelerimize devam edeceğiz. Bir yardımsever vatandaşımızın deyimiyle “Üşüdüğünü gördüm, sana kaşkol ördüm” düşüncesiyle çocuklarımıza anne sıcaklığını hissettirebildiysek ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandı.

 

Bu güzel etkinliği kendi okullarında hayata geçirdikleri için Başkan Okutan ve yönetimine teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Altunkal; “AK Parti Kadın Kollarımız güzel bir proje hazırlamışlar. Bunu da bizim okulumuzda hayata geçirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinliklerin örnek olmasını ve artarak devam etmesini diliyorum” diye ouştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
İhsan Saral
İhsan Saral - 5 yıl Önce

Çocukların üşümemesini istiyorsanız, seçim zamanlarında koçuk, mont, ayakkabı dağıtmakla bu olmaz. Kalıcı çözüm için o yardım ettiğiniz çocukların anne ve babalarına iş bulun.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24