AGD’nin futbol turnuvasının ödül töreni yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi Lise ve İmam Hatip Komisyonu tarafından düzenlenen “Liseli Gençler Arası Futbol Turnuvası”nın ödül töreninde dereceye giren takım ve sporculara ödülleri verildi.

AGD’nin futbol turnuvasının ödül töreni yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi Lise ve İmam Hatip Komisyonu tarafından düzenlenen “Liseli Gençler Arası Futbol Turnuvası”nın ödül töreni Of AGD Konferans Salonunda yapıldı.

 

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını AGD Trabzon İl Başkanı Abdurrahman Şimşek yaptı.

 

Of AGD Liseler Komisyonu Başkanı Selman Koç yaptığı konuşmada; “Anadolu Gençlik Derneği olarak gençler arasında sevgi ve kardeşliği pekiştirme adına bu tür programlar yapıyoruz. Son olarak gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvası ile liseli gençleri Milli ve Manevi değerler çatısı altında bir araya toplayarak kardeşlik duygularını pekiştirdik. Küfrün, kargaşanın ve dinimizde haram olan giyim şeklinin olmadığı bu turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların sonunda turnuvada şampiyon olan “İçerdema”, 2.olan  “Bizim Tayfa” ve 3.olan “İman Gücü” takımları kupa, madalya ve para ödülü ile ödüllendirilirken turnuvada en çok gol atan Mustafa Şenocak ile en centilmen oyuncu seçilen Murat Özbalta’ya çeşitli hediyeler takdim edildi. 

 

Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Sine vizyondaki görüntüler bizleri 30 sene öncesine sizler gibi Milli Gençlik Vakfı yıllarımıza götürdü. Bu gelenekten gelen insanlar olarak bizler ve bizim gibi nice büyüklerimiz bugün ülkemize önemli hizmetler veriyorlar. İnançları ve idealleri uğrunda çalışan insandır genç. Unutulmamalıdır ki Gençlik en büyük sermayemizdir. Bunun heba olmasına razı olamayız. Gençler olarak kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeniz gerekiyor. Bu güzel turnuvayı düzenleyen AGD’ye ve gençlerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ödül törenin ardından plaket takdimi ve mini çekilişle program sona erdi.

 

Törene Of  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Özel kalem Müdürü Mustafa Kasap, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, AGD Trabzon Şubesi İl Başkanı Abdurrahman Şimşek, AGD Bölge Başkanı  Adil Malkoç, AGD Trabzon Şubesi İmam Hatipler Başkanı Sıddık Akyasan, turnuvaya katılan öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24