Aday Öğretmenlerden Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

Of’ta öğretmenliğe hazırlanan Aday Öğretmenler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Aday Öğretmenlerden Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan uygulamayla ile Şubat ayında Aday Öğretmen olarak atanan öğretmenler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Başkan Sarıalioğlu, Başkanlık makamında misafir ettiği aday öğretmenlere, belediyenin hizmetleri, eğitim kurumlarıyla olan diyalogları ve eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Aday öğretmenlere eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Başkan Sarıalioğlu’na aday öğretmenlik uygulaması hakkında bilgi vererek, “Aday öğretmenlerimize öğretmenlik mesleği, öğretmenlik uygulaması ve atandığı çevredeki kurumlar, kurum yöneticileri ve çevrenin sosyolojik kültürel özellikleri konusunda bilinçlendirmek, öğretmen yeterlilikleri konusunda daha donanımlı hale getirmek amacıyla ziyaretler düzenliyoruz. Bizlere kapılarınızı açtığınız için teşekkür ederiz. Bugüne kadar desteklerinizi hep hissettik bunun için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

Öğretmen eşi olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu; “Belediye olarak çocuklar, gençler, eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. Bu ülke hepimizin. Çok çalışmalıyız. Türkiye’nin yükselişini durdurmak isteyenlere, terörü pazarlayanlara inat bu ülkeye sahip çıkmalıyız. Yeryüzünün en kutsal, en zor mesleklerinden birini tercih etmişsiniz. Zorluğu kadar kutsal bir meslek gerçekten. Geleceğin inşasında, mimarisinde hepinize ayrı bir görev düşüyor. İnşallah bu çerçevede başarılı olacağınıza, yeni Türkiye’nin inşasında gerçekten Asım'ın nesillerini yetiştireceğinize olan güvenim tamdır. Allah yar ve yardımcınız olsun diyor, başarılar diliyorum'' diye konuştu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24