ADAŞ Yemek Of’un yeni gözdesi

Of’ta kısa bir süre önce faaliyete başlayan ADAŞ Yemek Hizmetleri firması, başarısıyla Yemek Sektörünün öncü kuruluşları arasına girmeyi başardı.

ADAŞ Yemek Of’un yeni gözdesi

KAYSAD (Karadeniz Yemek Sanayicileri Derneği)’in açılışı Samsun’da yapıldı. Kaysad Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Can’ın özel davetlisi olarak açılışa katılan A.D.A.Ş. Yemek’in genç girişimci ortakları İlyas Şahin ve Adem Akyıldız, açılışa katılanların yoğun ilgisi ile karşılandı.

 

KAYSAD’ın açılışına Türkiye Yemek Sanayicileri Federasyonu (YESİDEF) Genel Başkanı Hüseyin Bozdağ, Ege Yemek Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Gülbil, Sardunya Catering Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Zincirkıran, çevre illerden yemek fabrikası sahipleri, Samsun’daki tüm yemek fabrikaları sahipleri ile Of A.D.A.Ş. Yemek katıldı.

 

Açılışın ardından dernek yönetimi tarafından misafirlere şehir turu ve öğle yemeği ikram edildi. Bilgi alışverişinin ve sektörün sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Federasyon Başkanı Hüseyin Bozdağ, katılımcı iş adamlarına bilgiler verdi.

 

Dernek Yönetimi, bu tarz toplantıların devam edeceğini ve bilgi alış verişi yapılarak hedeflenen faaliyetler konusunda üyelere bilgiler vereceği açıklandı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24