45-25 Kusursuz Cinayet Filminin Başrolü Baştürk Trabzon’da

Geçtiğimiz gün İstanbul Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleştirilen galanın ardından 6 Eylül’de vizyona giren 45-25 Kusursuz Cinayet filminin başrol oyuncusu genç yetenek Mehmet Baştürk Trabzon’da seyirci ile buluştu.

45-25 Kusursuz Cinayet Filminin Başrolü Baştürk Trabzon’da
Trabzon’un sevilen ismi Yazar-Şair Cemil Mor’un davetlisi olarak bugün Trabzon’a gelen oyuncu Mehmet Baştürk, Trabzon Varlıbaş AVM’de 45-25 Kusursuz Cinayet filminin akşam seansına katılarak seyirci ile birlikte başrolünü oynadığı filmi izledi.  

 

Film sonunda hayranları ile fotoğraf çektiren Mehmet Baştürk Trabzon’a her yıl turistik ziyaret için geldiğini, Trabzon’u sevdiğini, Trabzonluların çok sıcak ve samimi olduklarını belirterek önümüzdeki dönem bir Karedeniz dizisinde rol alıp Trabzon’da uzun süre kalmak istediğini belirtti.

 

Yine başrollerinde kendisinin oynadığı “Araf  3” korku filminin de Ekim ayında vizyona gireceğini belirten oyuncu Mehmet Baştürk: “Ekim ayında Trabzon’a tekrar gelip, Trabzonlularla birlikte yeni filmimi izlemek isterim” dedi.

 

Kanıt dizisi ekibi tarafından çekilen 45-25 Kusursuz Cinayet filmi 9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenlerinin vahşi bir şekilde katledilmesi sonrasında ortaya çıkan kaos ortamını konu edinmektedir. Olay hakkında araştırma başlatan emniyet ekipleri içinde İstanbul Cinayet Büro dedektifleri de bulunmaktadır. Karşılarında oldukça zeki bir katilin olduğunu gören Cinayet Büro ekipleri cinayeti çözmek adına çetrefilli bir yola başkoyarlar.

 

Üç farklı son çekilen ve filmin sonunun başrol oyuncuları tarafından dahi gala gecesine kadar saklanan filmin başrollerini genç yetenek Mehmet Baştürk ve deneyimli isim Gökhan Mumcu paylaşıyor.


Trabzon’daki sinema gösterimine oyuncu Mehmet Baştürk’ün yanı sıra Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ve Trabzon’un sevilen ismi Yazar-Şair Cemil Mor ile çok sayıda Trabzonlu sinema sever katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24