23 Nisan’da makamlar çocuklara devredildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Of’ta Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü makamları çocuklara devredildi.

23 Nisan’da makamlar çocuklara devredildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamların bir süreliğine öğrencilere devredilme geleneği bu yıl da devam etti. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü makamları çocuklara devredildi.

 

Kıyıcık İlk/Ortaokulu’ndan

Kaymakam Fırat’a ziyaret

Kıyıcık İlk/Ortaokulu Öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret ettiler. Kaymakam Fırat, günün anısına Makam Koltuğunu 5.sınıf Öğrencisi Ecrin Çakır'a devretti.

 

Kaymakam Fırat, ziyarete gelen Sümeyye Becerikli (3), Muhammet Korkmaz (4), Ecrin Çakır (5) ve Mustafa Cengizhan Çakıroğlu'nu (7) makamında ağırlayarak kendileriyle bir süre sohbet etti ve kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

 

İsmail Yıldırım İlkokulu’ndan

Başkan Vekili Öztürk’e ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Of Merkez İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan, Sınıf Öğretmenleri Gülay ve Onur Emer önderliğinde Yeter Ecrin Dayıoğlu, Almira Lara Uyandı, Furkan Erdem Eroğlu ve Yusuf Mustafa Yazıcı Of Belediye Başkan Vekili Mehmet Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

 

Başkan Vekili Öztürk, koltuğunu minik öğrencilere devrederek kendileriyle bir süre sohbet etti.

 

Nesiller arasındaki köprünün iyi kurulması gerektiğini ve gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Vekili Öztürk; “Çocuklarımız, bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umududur. 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de açılış günüdür ve dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Bu koltuklarda bizlerden sonra sizler oturacaksınız. Sizlere daha iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Tüm Dünya Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

Yeni Milli Eğitim Müdürü

Kaan Kaptanoğlu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Of Merkez Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu öğrencileri de Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

 

Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu, öğrenciler Ali Deniz Baş, Sevde Atmaca, Meryem Çakır ve Kaan Kaptanoğlu ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaret ettiler.

 

Müdür Kabahasanoğlu makamını Kaan Kaptanoğlu’na devretti. Yeni Müdürü yeni makamının heyecanını yaşarken Eski Müdür İdris Kabahasanoğlu da görevi devralan yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaptanoğlu’na kurumla ilgili brifing sundu.

 

Makamlarda emanetçiyiz

Makamlarda emanetçi olduklarını belirten İdris Kabahasanoğlu, “Bizler bu makamlarda emanetçiyiz. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan yavrularımıza daha güzel bir ülke bırakmanın gayreti içinde çalışıyoruz. Çocuklarımız geleceğimizdir. Gelecekte zaten onlar bu makamlara oturacaklar. Şimdiden bu makamlara oturmaları onlara verdiğimiz değeri ve güveni ifade ediyor. Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. yılını kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ülkemizde önemli istiklal mücadelesi yapmış olan Birinci Meclis üyelerini ve tüm istiklal ve istikbalimiz için hayatlarını kaybedenleri i saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.

 

Çok çalışacağız

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Kaan Kaptanoğlu ise yaptığı konuşmada, “Bana bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bizler inşallah ülkemiz için çok çalışacağız ve ülkemizin başarılı olmasını sağlayacağız. Tüm arkadaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bize bu bayramı armağan Mustafa  Kemal Atatürk’e saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Çocukların ve tüm insanlığın geleceğinin daha güzel olmasını istiyorum. Tüm dünyada çocuklar ölmesin, barış içinde yaşansın” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Müdürü Kabahasanoğlu yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaan Kaptanoğlu ve arkadaşlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24