2016 yılı yaş çay sezonu için kurban kesildi

2016 yılı yaş çay kampanyası, Çaykur Of Çamlı Çay Fabrikasında düzenlenen törenle açıldı.

2016 yılı yaş çay sezonu için kurban kesildi

Çaykur Of Çamlı Çay Fabrikası’nda düzenlenen törenle 2016 yaş çay sezonu açıldı.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Fabrika Müdürü Yaşar Çaıroğlu ve fabrika çalışanlarının katıldığı tören kurban kesimi ile başladı.

 

Törende konuşan Kaymakam Arslan yaş çay kampanyasının tüm üreticilere hayırlı olmasını dileyerek; “İnşallah kazasız belasız, kimsenin burnu kanamadan tamamladığımız bir sezon olur. Bölgemizin en büyük kurumlarından biri olan Çaykur, gerek teknik alt yapısı ve gerekse yetişmiş personeli ile ülkemizin ve dünyadaki en büyük çay üreticilerinden biridir. Tüm üreticilerimize hayırlı ve bereketli bir sezon diliyorum” dedi.

 

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada; “İlçemizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan çay sezonumuz açılıyor. Çay üreticilerimize ve sektör çalışanlarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir sezon diliyorum. Çaykur’umuz her yıl üreticilerimize yeni kolaylıklar sunuyor. Bunlardan bir tanesi de randevulu çay satma sistemi. İnşallah bu tür üreticilerimize kolaylıklar sunmaya devam edersiniz. Çay satımlarında zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Burada birbirimize saygılı olursak inanıyorum ki tüm sorunlar ortadan kalkacak. En önemli görevlerimizden birisi kul hakkıdır. Birbirimizin hakkını kollamak zorundayız” ifadelerini kullandı.

 

Kurban kesiminin ardından fabrikaya getirilen yaş çay banta indirilerek dinlenme servisine gönderildi. Fabrika Müdürü Yaşar Çakıroğlu, alınan çayların gece vardiyasında üretime başlanacağını ifade etti.

 

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 8 yıl Önce

2016 YILI ÇAY SEZONU DEVLETİMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24