15 Temmuz Şehitleri için Of'ta hatim düzenlendi

Of Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri için Of Çarşıbaşı Camii’nde hatim programı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri için Of'ta hatim düzenlendi

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe teşebbüsünü engellemek için tek vücut olan Türk milletinin yazdığı destanın üzerinden bir yıl geçti. Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Of’ta da 1. Yılı anma programları düzenleniyor.


Of Kaymakamlığı’nın organize ettiği hatim tören Of Çarşıbaşı Camii’nde Salı günü öğle namazına müteakip Müftü Recep Onat’ın yaptığı dua ile sona erdi.


Hatim programının ardından Of Kaymakamlığı’nın verdiği yemekte Of halkı ve daire amirleri bir araya geldi. Yemekte söz alan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Halkımız 15 Temmuz’da göğsünü siper ederek büyük bir badire atlatmıştır. Şehitlerimize buradan bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyor, halkımıza tehdit unsuru olan tüm emperyalist güçlerle yüce halkımızla beraber sonuna kadar mücadele edeceğiz inşallah” dedi.


Töreni düzenleyen Kaymakam Eyüp Fırat ise “Halkımızın kendi askerinin kendi silahlarıyla üzerlerine ateş açıldığı hain 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü gecesi gösterdiği büyük mücadeleyle Türk halkı ne kadar kutlu bir millet olduğunu bir kere daha göstermiştir. Yüce Allah’tan şehitlerimize rahmet ve tüm Türk milletine başsağlığı dilerim. Allah bir kere daha böyle hain bir günü bu millete yaşatmasın” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24