138 kişiye Amatör Denizci eğitimi verildi

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Liman Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimle Of’ta 138 kişiye Amatör Denizci eğitimi verildi.

138 kişiye Amatör Denizci eğitimi verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından başlatılan “Bir Milyon Amatör Denizci” projesi kapsamında Of’ta eğitim düzenlendi.

 

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği ve Trabzon Liman Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde 138 kişiye Amatör Denizci eğitimi verildi.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen eğitimde katılımcıları bilgilendiren İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından başlatılan “Bir Milyon Amatör Denizci” projesi ile ilgili belediyemize bilgilendirme yapıldı. Biz de personellerimize bilgilendirme yaptık. Personellerimizden ve çevremizden aldığımız olumlu tepkiler neticesinde eğitimi sadece personelimize değil, halkımızın da katılımına açalım istedik. Neticesinde bugün buradaki katılımı görünce mutlu olduk. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Trabzon Liman Başkanlığımıza ve eğitimi veren Deniz Kılıç beye de huzurlarınızda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Eğitimci Deniz Kılıç tarafından verilen eğitimin ardından sınav yapıldı. Sınavda başarılı olan katılımcılara 24 metreye kadar tekneleri kullanabilecek yetkiye sahip “Amatör Denizci Belgesi” verilecek.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24