Vatan Karaman İstanbul 1.Bölge Ak Parti’den Aday Adayı

Of Kireçli Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkan Yardımcısı İşadamı Vatan Karaman İstanbul 1.Bölgeden Ak Parti’den Milletvekili adayı oldu.

Vatan Karaman İstanbul 1.Bölge Ak Parti’den Aday Adayı

Of Kireçli Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkan Yardımcısı İşadamı Vatan Karaman, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Milletvekili adayı adayı oldu.

 

Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatında Merhum Başkan Mehmet Çakır ve mevcut başkan Hilmi Türkmen ile birlikte görev yapan Karaman, İstanbul 1.Bölgeden adaylığını açıkladı.

 

Vatan Karaman Kimdir?

1974 tarihinde Of’ta doğan Karaman, İlkokulu Kireçli’de, Ortaokulu Hayrat Lisesinde, Liseyi ise Trabzon Lisesinde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Karaman, Özel Sektörde iş hayatına başladı. Üretim Planlama, Kalite Kontrol, Satış ve Pazarlama birimlerinde yönetici olarak görev yaptı. Kireçli Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Karaman, Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatında da görev yapıyor. Vatan Karaman evli ve iki çocuk babasıdır. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

HEMŞERİM ADAY ADAYLIĞIN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24