Of Uğurlu Derneğinde Başkan İlhan güven tazeledi

İstanbul Güngören’de faaliyet gösteren Of Uğurlu Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneğinin olağan kongresinde Başkan Yaşar İlhan güven tazeledi.

Of Uğurlu Derneğinde Başkan İlhan güven tazeledi

İstanbul Güngören’de faaliyetlerini sürdüren Of Uğurlu Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği’nin olağan kongresi yapıldı.

 

Güngören Akıncılar Mahallesi Abdi İpekci Caddesi üzerinde bulunan Moda Davet Salonunda gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen kongrede Başkan Yaşar İlhan, üyelerin tamamının desteğini alarak göreve devam dedi.

 

Divan Başkanlığını Avukat Hikmet Ömeroğlu'nun yaptığı kongreye Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz ve yönetimi başta olmak üzere ilçede bulunan  dernek başkanları ve muhtarların yanı sıra Dernek üyeleri katılım sağladı.

 

Tek liste halinde girilen kongreye üyelerin desteğini alan Başkan İlhan, dördüncü dönemine imza atarken kongrenin ardından teşekkür konuşması yaptı.

 

Başkan İlhan konuşmasında; “Öncelikle misafirlerimiz, değerli dernek başkanlarımız  muhtarlarımız ve  üyelerimiz bize olan güveninizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Aramızda bulunan bazı dernek başkanlarımızın gayretli çalışmalarını gördükçe bizde şevklenerek daha güzelini yapmak hissi doğuyor içime. Bu dönem farklı olacak artık bir şeyler üretmek lazım geldiğini düşünüyorum. Bizlere bu görevi dördüncü defa layık gören siz değerli Uğurlu sakinlerine teşekkür ediyorum. Hep beraber hareket edersek çok daha  güzel projelere imza atmamızda bir engel çıkmaz. Kongremizin yönetimimize, mahallemize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24