Başkan Sarıalioğlu İstanbul’da hemşerileriyle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek olmak amacıyla İstanbul’a giden Başkan Sarıalioğlu, İstanbul’da hemşerileriyle buluştu.

Başkan Sarıalioğlu İstanbul’da hemşerileriyle buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla İstanbul’a gitti.

 

Yaklaşık 10 gündür İstanbul’da bulunan Başkan Sarıalioğlu, seçim çalışmaları kapsamında hemşerileriyle bir araya gelme fırsatı buldu.

 

Seçim çalışmaları kapsamında hemşehri derneklerini ziyaret eden Başkan Sarıalioğlu, dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Pazar günü yapılacak seçimde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

 

İstanbul’da yapılacak olan seçimin sadece bir belediye secimi olmayacağını işaret eden Başkan Sarıalioğlu; “Birlik ve beraberliğimizin daimi ve istikrarın devamı için desteklerinizi bekliyoruz. Yaşanan sürecin çok önem arz ettiğini hepimiz biliyoruz. Tüm hemşerilerimizin bu seçimleri ciddiye alacağını ve sandığa giderek tercihini Başkan Adayımız Binali Yıldırım’dan yana kullanacağını düşünüyorum. Bu seçimlerin telafisi yok. Bu vesile ile bizleri ağırlayan dernek başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24