Albayrak Kıyıboyu Derneği’nde bu mirasa sahip çıkın dedi

Ocak ayında yapılacak olan Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan kongresi öncesinde başkan adaylarından İş adamı Ahmet Albayrak hemşerilerine seslenerek “size bırakılan bu mirasa sahip çıkın” dedi.

Albayrak Kıyıboyu Derneği’nde bu mirasa sahip çıkın dedi
İstanbul’da faaliyet gösteren Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin olağan kongresi Ocak ayında yapılacak.

 

Yaklaşan kongre öncesi Köy ve Mahalle Derneklerine ziyaretlerini sürdürerek çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan adayı Ahmet Albayrak, “Biz hemşerilerimize hizmet için yola cıktık, geliyoruz” dedi.

 

Of Kıyıboyu Derneği’nde hemşerileri ile bir araya gelen Albayrak, hem tanışma kaynaşma hem de öneri ve şikayetleri dinleme fırsatı buldu.

 

“Köy ve Mahalle dernekleri olmazsa olmazımızdır” diyen başkan adayı Albayrak, bu süreçte birçok derneği ziyaret ederek istişare ve bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade ederken özellikle gençleri daha çok dinlemek istediklerini belirtti.

 

Genç neslin neler istediğini bildiklerini belirten Albayrak, bu yönde yapılacak çalışmalar ile dernekten uzaklaşan bu gençliği yeniden bir araya getirip kaynaşmalarını sağlamanın ilk projelerinden biri olduğunu ifade etti.

 

Kıyıboyu Derneğine yaptığı ziyarette kedisini sıcak karşılamalarından dolayı Başkan Hasan Kolenoğlu’na, yönetimine ve katılım sağlayan herkese teşekkür eden Albayrak, “Bu sıcak ve samimi ortamlar bizlere işimizi yapma noktasında ayrıca bir güç veriyor” dedi.

 

Albyarak konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Kimse şunu unutmamalı. Of Hayrat Vakfı ve Derneği, tüm Oflu ve Hayratlıların mekanıdır. Buna sahip çıkacak olan sizlersiniz. Yüceltecek olan da yine sizlersiniz. Bu anlamda tüm Oflu ve Hayratlı Hemşerilerimize sesleniyorum. Gelin Ocak ayında yapılacak olan olağan kongremize katılım sağlayarak hakkınıza sahip çıkın. Sizler seçeceksiniz. Seçilecek olanların da burada üç yıl boyunca çalışarak yaptıklarını göreceksiniz. Kongremiz herkes için hayırlı olsun. Güzel bir katılım ile Oflulara ve Hayratlılara yakışır bir şekilde bu kongremizi gerçekleştireceğiz inşallah.

 

Özellikle gençlerimize çok güveniyorum. Yeni atılımlar onların eseri olacak. Proje üretenleri sonuna kadar destekleyeceğiz. Yeter ki proje üretsinler. Biz desteğimizi esirgemeyeceğiz. Artık yeni nesil daha çok okuyor, araştırıyor ve sorguluyor. Bu çok önemli. Ben değil, biz gençler olarak söz alıyorlar ve sorunları bu yönde giderme anlamında fikir alışverişinde bulunuyorlar. Biz bu genç kardeşlerimizi yarınlara hazırlama yolunda çalışma yapacağız. Eğitime öncülük vereceğiz. Yatırımlarımız ağırlıklı bu yönde olacak. Gençlerimizin derneğimize gelmemek için bir sorunu olmayacak. Gelin size bırakılan bu mirasa sahip çıkın.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24