Sarmaşık Mahallesi’nde buruk yol sevinci

Hayrat’ın Sarmaşık Mahallesi’nde uzun süreden beri ilk kez Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol bakım ve onarım çalışmaları mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Sarmaşık Mahallesi’nde buruk yol sevinci

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarına yoğun bir tempoda sürdürüyor.

 

Çalışmalar kapsamında yol konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Hayrat’ın Sarmaşık Mahallesi de yol çalışmalarında Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yol bakım ve onarım çalışmasından nasiplendi.

 

Sarmaşık Mahallesi dere yolundaki çalışmalar yıllar sonra ilk kez bakım görmesi mahalle sakinlerine buruk da olsa sevinç yaşattı.

 

Sarmaşık Mahallesi Muhtarı Sabri Keleş yaptığı açıklamada; “İşin doğası gereği her mahallenin genel olarak sorunları bulunuyor. Bizim de mahallemizin bazı sorunları var. Bu sorunları; yol, su ve elektrik olarak özetleyebiliriz. Mevzubahis konularla ilgili üç yıldır yoğun çalışma içerisindeyiz. Gerek Hayrat, gerek Trabzon gerekse Ankara’ya sorunlarımızı ilettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye’de görüşmemizde bu sorunlarımızı ilettik. Maalesef Hayrat Belediyesinden hiçbir yardım göremedik. Hayrat Belediyesi adeta bizi yok sayıyor. Uzun uğraşların ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu sene yolumuz konusunda önemli adım atarak mahalleli olarak atalarımızın elleriyle açtığı dere yolunda yolu tesviye ve düzeltme çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyemizden Allah razı olsun. Ancak bu çalışmalar şayet bununla sınırlı kalırsa aynı sorunları seneye de yaşarız. Kalıcı çözüm için suların kanavaya alınması yer yer künk ve borularla yolun bozulması önlenmelidir. Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ikinci aşamada suların yolla temasını engelleyecek çalışmaları yapacağının sözünü verdi. İnşallah bu da olursa belli bir süre yolumuz en azından stabilize olarak hizmet vermeye devam edecek. Tekrar Büyükşehir Belediyemize mahallem adına teşekkür ediyorum. Allah devletimizi ve milletimizi daima güçlü kılsın” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24