Öztel’den Hayrat’a Meslek Yüksekokulu müjdesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi senatosu Hayrat’ta Meslek Yüksekokulu kurulmasına karar verdi. Karar Hayrat’ta sevinçle karşılandı.

Öztel’den Hayrat’a Meslek Yüksekokulu müjdesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Senatosu tarafından 26.05.2017 tarihli kararla, Hayrat ilçesinde "Hayrat Meslek Yüksekokulu" kurulmasına karar verildi.

 

Uzun süreden beri Hayrat’a Meslek Yüksekokulu kazandırmak için çalışan Hayrat’ın İdari ve Siyasi yönetimi sonunda muradına erdi. Senato tarafından alınan Meslek Yüksekokulu kurulması kararı Hayrat’ın İdari Yönetimini, Siyasi Yönetimini ve Hayratlı vatandaşları sevindirdi.

 

Kurulacak olan meslek yüksekokulu bünyesinde, "Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü"  ve bu bölüme bağlı olarak "Çay Eksperliği", "Bahçe Tarımı", "Organik Tarım” ve "Bitki Koruma Programı"nın açılmasının uygun olduğuna karar verildi.

 

Ak Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel yaptığı açıklamada; “Hayrat halkının hayali olan Meslek Yüksekokulumuzun kurulmasında desteklerini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Sayın milletvekillerimiz, Sayın KTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Baykal ve destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24