Hayrat’ta öğrencilerin ürettiği eserler hayran bıraktı

Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yılsonu sergisinde öğrenciler tarafından hazırlanan ürünler davetliler tarafından beğeni ile incelendi.

Hayrat’ta öğrencilerin ürettiği eserler hayran bıraktı

Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen ve ilçede eğitim veren okullarda eğitim gören öğrencilerinden ürettiği eserlerden oluşan sergide sahnelenen ürünler davetliler tarafından ilgi ve beğeni ile incelendi.

 

Şelale Restoranda düzenlenen serginin açılış kurdelesini Hayrat Kaymakamı Muhammet Şahin yaptı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda ortaokul öğrencileri tarafından horon ve kolbastı gösterileri yapıldı.

 

Sergideki emeğe dikkat çeken İlçe Mille Eğitim Şube Müdürü Halit Suçatı yaptığı açılış konuşmasında; “Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Sergide emeği geçen öğretmenlere, tüm becerilerini ortaya koyup bu güzel eserleri ortaya çıkaran öğrencilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Öğrencilerin ve öğretmenlerinin yoğun emek vererek hazırladıkları sergide özellikle resim ve tablolar ilgi odağı olurken sergideki çeşitli el işleri, ahşap evler, kara kalem çalışmaları dikkat çekti.

 

Sergideki tüm ürünleri tek tek dolaşan Kaymakam Muhammet Şahin, öğrencilere güzel ürünleri için teşekkür ederken sanatın öneminden bahsederek ilerleyen zamanlarda nerde olursanız olun ama sanatı bırakmayın öğüdünü verdi.

 

Programa; Kaymakam Muhammet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Öztel, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24