Hayrat’ta Kadir Gecesi coşkusu

Hayrat Müftülüğü tarafından düzenlenen Kadir Gecesi programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve sema gösterileri ile katılımcılara manevi bir gece yaşattı.

Hayrat’ta Kadir Gecesi coşkusu

Hayrat Kaymakamlığı ve Hayrat Belediyesi’nin destekleri ile Hayrat Müftülüğü tarafından düzenlenen Kadir Gecesi programı katılımcılara manevi bir gece yaşattı.

 

Teravih namazının ardından Şelale Tesislerinde düzenlenen programa Kaymakam Muhammed Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Müftü Mustafa Kayış, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Balaban Merkez Camii İmam Hatibi Yaşar Güleç ve Balaban Merkez Camii Müezzini Nurettin Bayrak’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İbrahim Avşaroğlu, Sefa Demirci ve Halil İbrahim Topsakal’dan oluşan Ney, kanun ve ritim ekibi eşliğinde Solist Ozan Uçarer tarafından ilahiler okundu.

 

Mehmet Akif Topsakal ve Burak Kilit tarafından yapılan sema gösterileri ile program sona erdi.

 

Programda konuşan Kaymakam Şahin; “Hayrat’ta güzel bir Ramazan ayı idrak ediyoruz. Bu gece de özel bir programla sizlerin huzurundayız. Katılımlarınız nedeniyle hepinize çok teşekkür ediyorum. Kandilinizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Nuhoğlu da yaptığı konuşmada programı hazırlayan Hayrat Müftülüğüne, Kaymakam Şahin ve programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24