Hayrat 31 Mart’ta da davaya sahip çıkacak

Ak Parti Hayrat Belediye Başkan Adayı Salih Öztel, İstanbul’daki Hayrat derneklerini ziyaret ederek Hayratlı hemşerileri ile buluştu.

Hayrat 31 Mart’ta da davaya sahip çıkacak

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Ak Parti’nin Hayrat Belediye Başkan Adayı olan Salih Öztel, İstanbul’daki Hayrat derneklerini ziyaret etti.

 

Birleşik Makililer, Gülderen, Dağönü, Gülderen ve Fettahoğlu Aile Dernekleri ile Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar başta olmak üzere Hayratlı İşadamlarını ziyaret eden Öztel, Dernek Başkanları, yöneticileri ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.

 

Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği’nde hemşerilerine seslenen Öztel, Hayratlıların 31 Mart’ta yine rekor oyla Ak Parti bayrağını ilçede dalgalandıracağını söyledi.

 

Kalabalık bir topluluğa hitap eden Öztel, seçildikten sonra belediyenin kapısını sökeceklerini söyledi. Öztel sözlerini şöyle sürdürdü:

 

Belediyenin kapısını sökeceğiz

“Huzurunuzda ifade ediyorum, 31 Mart’ta seçildikten sonra belediyenin kapısını sökeceğiz. Belediye kapısı olmayacak. Bu makamlar milletin makamıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız özellikle çok çalışmamızı ve yeniden Hayrat’ta rekor oy beklediğini şahsıma ifade etti. Aynı şekilde İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun Hayrat ile ilgili hassasiyeti en üst düzeyde. Hep birlikte çalışıp, önce Ak Parti’mizin rekorunu kıracağız. Sonra yeni bir Hayrat için yola koyulacağız. İlçe olan ama şehir olmayan Hayrat’ı ilçe ve aynı zamanda şehir olan Hayrat’a döndürmek için var gücümüzle uğraş vereceğiz.”

 

Cumhurbaşkanımızın Takdiri

Hayrat’ta aday gösterilmesinin bazı kesimlerce yadırganmasına da değinen Salih Öztel, “3 dönemdir ilçe başkanıyım. Hayrat’ın sorunlarını herhalde benden iyi bilen olmaz. Bu dönemde ilçemizde çok şey yapılmak istendi ama beklentilerin altında kaldık. Demek ki istemeyi bilmiyoruz. Projelerle gitmek lazım. Bugün cumhurbaşkanımız olsun içişleri bakanımız olsun ilçemizi yakından takip ediyorlar. Yeni dönemde hem projemiz olacak hem de Hayrat’ın çehresi değişecek” açıklamasında bulundu.

 

Bağımsız aday Nuhoğlu

Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’nun bağımsız adaylığına da değinen Öztel, Ak Parti’nin dava partisi olduğu gerçeğini hatırlattı. Öztel, “Biz dava için buradayız. Bugüne kadar da davamız millete hizmet davasıdır. Başka da bi rşey değildir. Bu bilinçte olmak lazım” şeklinde konuştu.

 

İdris Türk: “Maki masada olacak”

Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İdris Türk ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Türk şunları söyledi:

“Hayrat bizim baba dede toprağımız. Trabzon’umuzun önemli bir parçası. Buraya kayıtsız kalamayız. Maki bildiğiniz gibi büyük bir potansiyel ancak çok haksızlıklara uğramıştır, ihmal edilmiştir. Artık edilmeyecek. Buna müsaade etmeyeceğiz. Geçtiğimiz seçimlerde masada olmayan Maki artık masada olacaktır. Meclisinde, belediyesinde, fabrikasında olacak. Bu bizim kırmızı çizgimizdir. Derneğimizin meclisi var orada konuşup nihai kararı vereceğiz. İstanbul’da Trabzon’u temsil eden, Of ve Hayrat’ı etkin bir şekilde temsil eden Birleşik Makililer Derneği Hayrat’ta yok sayılamaz. Tüm başkan adaylarına altını çize çize şunu ifade edeceğiz; 6 mahallesiyle Maki, Hayrat’ta masada olacak.”

 

Tellioğlu ve Fettahoğlu

Of Hayrat Derneği Başkan Yardımcısı Emrullah Tellioğlu, Salih Öztel’in bugüne kadarki ilçe başkanlığı sürecinin adaylığı için yeterli bir kriter olduğunu, duruşuyla, beyfendiliğiyle ve ilçedeki performansıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aday gösterildiğini söyledi.

 

Fettahoğlu Aile Derneği Başkanı Erkan Fettahoğlu ise Hayrat’ta bir değişim olması gerektiğini hatırlatarak, “Salih kardeşimi şahsi olarak destekliyorum. Ailemiz ve derneğimizin bir kararı değil, şahsi fikrimdir. Cumhurbaşkanımız Salih Öztel’in arkasındadır, Hayatlılar arkasındadır. Hayrat hepimizin. Bir değişiklik olması gerektiğine inanıyorum. En azından bir dönem, bazı algıları yıkmak adına ve olabilecek değişimi görmek adına Salih Öztel’in başkanlığını görmemiz lazım diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

 

Hayrat 31 Mart’ta da davaya sahip çıkacak

İstanbul'daki ziyaretleri kapsamında Hayratlı akraba ve mahalle derneklerini ziyaret ettiklerini belirten Öztel; “Ziyaretlerimiz kapsamında pek çok hemşehrimizle bir araya geldik. Bizleri bağrına basıp coşkuyla karşılayan, güç ve kuvvet veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kısıtlı zamanımız çerçevesinde ziyaret etme fırsatı bulamadığımız hemşehrilerimizin ise en kısa zamanda kendilerini ziyaret edeceğimizi bilmelerini isteriz. 
Çünkü biz Hayrat'a sevdalıyız. Allah'ın izni ile Önce Millet, Önce Memleket 
anlayışı ile Gönül Belediyeceliğini hep birlikte gerçekleştireceğiz. 

 

Bakan Bayraktar’dan destek sözü

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın milletvekili ve bakan olduğu dönemde Hayrat ilçe başkanlığını yapan Salih Öztel, İstanbul’daki son ziyaretini Bayraktar’a yaptı.

Bakanlığı döneminde Salih Öztel’e özel ilgi ve alaka gösteren Erdoğan Bayraktar, Öztel’e seçim çalışmalarına katılmak için Hayrat’a gelme sözü verdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram Ali Tellioğlu
Bayram Ali Tellioğlu - 5 yıl Önce

Hayrat ilçesi çok fazla dualar aldıki Salih Öztel Ak parti tarafından aday gösterildi.Kazanna Hayrat ve Hayratlılar oldu.Hayrat halkı çok iyi şeylere layıktır.En kısa zamanda Hayrat yerli ve yabancı turistlerin uğradığı yemekler yediği konakladığı park ve bahçelerinin olduğu uzungöl-balaban hayrat ve ikizdere yolunun birbirine bağlandığı bir belde olacak sayın Öztel başkan sayesinde inşallah saygılar sunuyorum.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24