Balta; Hayrat yeni bir rekor kırmaya hazır

Hayrat’ta konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Allah’ın izni, milletimizin desteği ve teveccühü ile her seçimde kale gibi dimdik ayakta duran Hayrat, bu seçimde de yeni bir rekor kırmaya hazır” dedi.

Balta; Hayrat yeni bir rekor kırmaya hazır

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Allah’ın izni, milletimizin desteği ve teveccühü ile her seçimde kale gibi dimdik ayakta duran Hayrat ilçemiz yerel seçimlerde de yeni bir rekor kırmaya hazır” dedi.

 

MUHAMMET BALTA HAYRAT’TA!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 31 Mart Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Hayrat İlçesinde bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi.

 

Beraberindeki AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Murtezaoğlu,  Kadem Çakıroğlu, AK Parti Hayrat Belediye Başkan Adayı Salih Öztel, AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Serkan Karaahmet ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Hayrat Merkez’de esnafı ziyaret eden Balta, daha sonra Geçitli, Yeniköy ve Balaban mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“HAYRAT, SALİH ÖZTEL İLE AK BELEDİYECİLİK

HİZMETLERİNİ ALMAYA DEVAM EDECEK”

Burada bir konuşma yapan Muhammet Balta “Çalışmalarımız gece gündüz demeden devam ediyor.  Hayrat bugün coşku dolu bir şekilde bizleri karşıladı. Bizleri sevgi ve muhabbetle karşılayan Hayratlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Hayrat’ımız, Belediye Başkan adayımız Salih Öztel ile birlikte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde marka haline gelen AK Belediyecilik hizmetlerini almaya devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize doğru kararlı adımlarla yürüyoruz.  Bunu bugün Hayrat’ta gözlemledik.  İlk günden bu yana millet ve memleket sevgisi ile kalbi atan Hayratlı hemşerilerimize güveniyoruz. Sarsılmaz bir inanç ve sapasağlam bir teşkilat ile Hedefimiz 31 Mart Zaferidir. Allah’ın izni, milletimizin desteği ve teveccühü ile 31 Mart seçimlerinde yine milletimiz kazanacak” dedi.

 

“KİMLERİN KİMLERLE KOLKOLA GEZDİĞİNİ

HALKIMIZ ÇOK İYİ BİLİYOR”

Vatandaşlara seçimlerin önemini anlatan Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “ 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimler sadece Belediye Başkanlığını kazanma seçimi değildir. Bu seçimler ülkemizin geleceğini ilgilendiren seçimdir. Milletimiz birçok hizmeti AK Parti döneminde gördü. On altı yılda Hastaneler, okullar, yollar, yeni hava limanları yapıldı. Mega projeler hayata geçirildi, geçirilmeye de devam ediyor. Tabi birileri bu gelişmelerden rahatsız. İstiyorlar ki onlara muhtaç olalım. Ama bu millet arkamızda durdukça başarılı olamayacaklar. Bakın kimler kimlerle bir araya gelmiş.  CHP, İyi Parti HDP ve Saadet Partisi. Bakınız kimler kimlerle kolkola geziyor.  Sırtını İmralı’ya dayayan, bizim arkamızda PKK, YPG var' diyen HDP birçok ilde aday göstermeyip CHP ye destek oluyor. CHP ise HDP’ li isimleri aday gösteriyor.  Söz de İYİ Parti’de bunlara destek oluyor.  Ya Saadet Partisine ne demeli? Sen kimlerle kol kolasın. 28 Şubat’ı sizlere yaşatanlarla.  Rahmetli Erbakan hocamızın kemiklerini sızlattınız. Ne hallere düştüler ne hallere. Bunların hepsini vatandaşlarımız görüyor ve biliyor. Ama vatandaşımız bu şer odaklarına en güzel cevabı yine verecektir. Gereken cevabı 31 Mart'ta hep beraber vereceğiz.”

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24