Yüksel Yaşar’ın tedavisi sürüyor

Halı saha maçında ayağı kırılan ve ameliyat olan Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın tedavisi sürüyor.

Yüksel Yaşar’ın tedavisi sürüyor

Geçen hafta Pazartesi günü akşamı halı saha maçında ayağı kırılan ve Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesinde ameliyat edilen Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın tedavisi sürüyor.

 

Çarpışma esnasında sol ayak bileğinde kırıklar oluşan ve ayak makarası yerinden çıkan Yaşar, Op. Dr. İsmail Yükünç tarafından ameliyat edilmişti.

 

Başarılı bir operasyon geçiren ve hastanedeki tedavisi süren Yaşar’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

 

Hastaneye ziyaretçi akını

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın hastalığını haber alan çok sayıda seveni hastaneye akın ederek Yaşar’ı ziyaret etti.

 

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Bölümlü Belediye Başkanı İsmail Mercan, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Uğurlu Belediye Başkanı İsmail Hikmet Yalçınkaya, Kuzey Anadolu Gazetesi Sahibi Ö.Lütfü Saral, Gazeteciler Adnan Ramoğlu ve Ömer Alkan, çok sayıda Of esnafı, arkadaşı, akraba ve dostları Yaşar’ı Hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Tüm sevenlerine ve dostlarına teşekkür eden Yaşar, “İş yoğunluğumuz arasında haftada bir saat de olsa spor yapmaya terlemeye zaman ayırmaya çalışıyorduk.

Talihsiz bir kaza yaşadık. Başta sadece bir kırık olduğunu düşünmüştük ama bilek kısmında ciddi bir hasar meydana geldi. Op. Dr. İsmail Yükünç tarafından başarılı bir operasyon geçirdik. Hocamın yakın ilgi ve desteği devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda iyileşerek yarım bıraktığımız işlere kaldığımız yerden devam ederiz” dedi.

 

Tüm ziyaretçilerine de teşekkür eden Yaşar, “Haberi duyan çok sayıda sevenimiz hastaneye akın etti. Hepisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Telefonlarım kilitlendi. İnanın çok sayıda dostumuza cevap vermekte zorlandık. Sitedeki haberimize çok sayıda sevenimiz yorum gönderdi. Sosyal paylaşım sitelerinden mesaj atan dostlarım oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, 4 Haziran Pazartesi akşamı hastaneden taburcu edildi. Yaşar, Of'taki evinde istirahat ediyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Değerli mesai arkadaşım zaten bir geçmiş olsun mesaji vermiştim.Ama bu günkü ortamı gördükten sonra yazmamak mümkün değil.Tabiki seni ziyaret eden tüm AMİRLERİMİZE de çok teşekkür ve şürkralarımı arz eder, seninde bir an önce iyileşip görevlerinin başına geçmeni cenabı ALLAH tan niyaz ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

abdul bin müslim
abdul bin müslim - 12 yıl Önce

gecmis olsun kardes ama bisey soracagim bu nasil bir pansuman son resimde gördügüm kadariyla pansuman eden kisiye bisey söylemesen bütün vucüdünü pansuman edecek aceminin eline mi düstün sen ? bu nasil bir sistem yaw !

Yüksel Yaşar;
Abdul bey o resim hastaneye ilk vardığımızda çekilen resimdi. Of'tan yapılan ilk sargıyla Trabzon'a gönderdiler bizi.

ADEM KOL
ADEM KOL - 12 yıl Önce

KARDEŞİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH GİZLİ VE AÇIK KAZALARDAN SENİ KORUSUN.

zafer
zafer - 12 yıl Önce

zaten

Editörün Notu:
Biz de merak edenler için yazdık, merak etmeyenlerin okumasına ve yorum yazmasına gerek yok. Ama şunu bilmenizde yarar var. Siz bu siteye girmişseniz Of ile ilgili bilgi almak içindir muhtemelen. Ama eğer o haber yapamazsa siz de haber alamazsınız bunu bilmelisiniz...

zafer
zafer - 12 yıl Önce

aynı akp alternatifi yok ayrıca eleştiriye acık olun tşk

Editörün Notu:
Beğenmiyorsunuz ama hala buradasınz. Beğenmediğinizi söylüyorsunuz. Biz de bu yorumu yayınlıyoruz. Eleştiriye açık olmak demek bu değil mi? Eleştiri bizim bilmediğimiz bir şey mi acaba...??

CEVDET AYDIN OF
CEVDET AYDIN OF - 12 yıl Önce

cok değerli kardesim sayın YÜKSEL bey ben su an istanbulda olduğum için ziyaretine gelemediğim için cok özür diliyorum,ne zaman ofa gelinçe mutlaka görüseceğiz baska turlu rahat edemem,ALLAH inşallah en kisa zamanda seni iyi eder tekrar ALLAH sifa versin MÜDÜRÜM saygılar.

Abdulbaki ÖZTEMEL
Abdulbaki ÖZTEMEL - 12 yıl Önce

yüksel bey çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar nasip eylesin

mustafa cevahir
mustafa cevahir - 11 yıl Önce

Cok cok gecmis olsun. Rabbim hayirli şifalar nasip etsin.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24