Yüksel Yaşar’a ziyaretler devam ediyor

Halı saha maçında ayağı kırılan ve ameliyat olan Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’a ziyaretler evde de devam ediyor.

Yüksel Yaşar’a ziyaretler devam ediyor

28 Mayıs Pazartesi günü akşamı halı saha maçında ayağı kırılan ve Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesinde ameliyat edilen Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın tedavisi sürüyor.

 

Hastanedeki tedavisi tamamlanan ve evinde istirahatine devam eden Yaşar’ı dostları ve sevenleri evinde de yalnız bırakmıyor.

 

Kendisini hastanede ziyaret eden çok sayıda ismin yanı sıra hastanede ziyaret edemeyen çok sayıda dostu da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini kendisine iletiyor.

 

Yaşar’ı hastanede iki kez ziyaret eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Devlet Hastanesi Başhekimi İdris Kurtuluş ile birlikte evinde de yalnız bırakmadı.

 

Evindeki istirahatının yanında sitemizin yayınlarını da yönetmeye devam eden Yaşar, Of halkının haberleri yine Of Havadis’ten öğrenmesine yardımcı oluyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih Öztürk
Fatih Öztürk - 12 yıl Önce

Başbakan gibi Kaymakamımız var.Allah kendisinden razı olsun.tabiri caizse nefes bile almadan herkesin yardımına ziyaretine koşuyor.sağolsun varolsun Allah başımızdan eksik etmesin.Yüksel abi tekrar geçmiş olsun.

Sadullah SULUKAN İlçe Özel İdare Müdürü
Sadullah SULUKAN İlçe Özel İdare Müdürü - 12 yıl Önce

Değerli arkadaşım Yüksel Beyin geçirmiş olduğu kaza sonucunda başarılı bir ameliyat neticesinde sağlığına hızla kavuşmasını ve kendfisini yatakta değil ayakta ziyeret edeçeğim bir an önce aramıza katılması için dua etmekteyim kendisine huzurlu,mutlu ve sağlıklı yaşam dilerim

CEVDET AYDIN OF
CEVDET AYDIN OF - 12 yıl Önce

ALLAH NAZARDAN KORUSUN...........YÜKSEL bey cok geçmiş olsun kendine iyi bakarsin inşallah, ALLAH sifa versin saygılar.

aziz özkan
aziz özkan - 12 yıl Önce

tabiki inaçlı insanlar olrak ders çıkarmasını bilen olrak ...daha da kötüsü olabilirdi demek ve HAMD ETMEK lazım.....sadak silahına sarılmak lazım..ve de sabırla şifalar dileme lazım zira arladaşımız HİZMET ERİ İNSANDIR...BİZE OF 'A LAZIMDIR.....ALLAH şifaalrın güzelini ve erken olanını nasip eylesin....

Ahmet ALTUNSOY
Ahmet ALTUNSOY - 12 yıl Önce

Yüksel Bey yaşadığınız talihsiz kazayı üzüntüyle öğrendim.Yüce Allah'tan acil şifalar diliyor...En kısa sürede eskisinden daha iyi olmanı bekliyorum...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24