Yaşar’dan Mermertaş’a ziyaret

Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürlüğü’ne atanan Muharrem Mermertaş’ı ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Mermertaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

 Yaşar’dan Mermertaş’a ziyaret

Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürlüğü görevine Kocaeli Şube Müdürü Muharrem Mermertaş atandı.

 

Aslen Trabzonlu olan ve gazeteciliğe Taka Gazetesi’nde başlayan Mermertaş, köşe yazıları ve röportajları ile bölgenin başarılı gazetecileri arasında yer alarak çok yarışmada ödüle layık görülmüştür. Taka Gazetesi'nin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütürken 2011 yılında Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay tarafından Kocaeli Şube Müdürlüğüne atanan Mermertaş, kısa bir süre önce Abdurrahman Bahşişoğlu’ndan boşalan Trabzon Şube Müdürlüğü görevine atandı.

 

Mermertaş’ın göreve başlaması nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, “Muharrem beyle dostluğumuz Taka Gazetesi’ndeki çalışma yıllarına dayanıyor. Of ve Ofspor haberlerimizle kendilerine yardımcı oluyorduk. Sonra Kocaeli Şube Müdürlüğü ve ardından Trabzon’a geri döndü. Trabzon’un büyükşehir olmasının ardından Of Havadis Gazetesi olarak bizler de Valilik bünyesinden ayrılıp Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğüne bağlandık. Resmi ilanların kontrolü ve dağıtımı konusunda zaman zaman valilikle sorunlar yaşıyorduk. Basın İlan Kurumu bu işleri daha düzenli bir şekilde yürütüyor. Muharrem beyin de bilgi ve deneyimleriyle bu nişin üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Güzel duygu ve temennileri için Genel Yayı8n Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’a teşekkür eden Mermertaş; “Sayın Genel Müdürümüz Mehmet Atalay bey bizlere güvenerek önce Kocaeli Şube Müdürlüğü görevini verdi. Şimdi de Türkiye’de yerel basının en güçlü olduğu illerin başında gelen Trabzon Şube Müdürlüğü görevine atadı. Güvenine layık olmaya çalışıyoruz. El birliği ile Trabzon’a hizmet etmeye çalışacağız. Sizler de Of gibi siyaset, bürokrasi ve iş dünyasında başarılı insanlar yetiştirmiş bir ilçemizin haberlerini bizlere ve dünyaya ulaştırıyorsunuz. Görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24