Of Havadis sekizinci yılını geride bıraktı

12 Eylül 2007 tarihinde kurulan gazetemiz Of Havadis, yayın hayatındaki 8. yılını geride bıraktı.

Of Havadis sekizinci yılını geride bıraktı

12 Eylül 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz Of Havadis, 8.yılını geride bırakırken yayınladığı 416 sayısı ile Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı’nın haberlerini okurlarına ulaştırdı.

 

İlk günkü azimle, şevkle ve heyecanla 9.yıla adım attıklarını ifade eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar; “12 Eylül 2007 tarihinde diktiğimiz Of Havadis fidanı, bugün 8 yılını geride bıraktı. Tam 416 haftadır Of'un haberleriyle Ofluları buluşturduk. Sadece Of’un haberleriyle değil, Çaykara’nın, Dernekpazarı’nın ve Hayrat’ın haberlerini okurlarımıza duyurmanın gayretinde olduk. 8 yıldır bizlere maddi ve manevi katkılarıyla, yorum, görüş ve önerileriyle destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. 9.yılımızda da ilk günkü azimle, şevkle ve heyecanla Okurlarımıza Of'umuzun ve bölgemizin haberlerini sunmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

KURUCULARIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ

Gazetenin kuruluşunda birlikte görev aldığı emektarlara da teşekkür eden Yaşar; “Of Havadis’in isim babası Gazeteci Abimiz Sevgili Harun Yılmaz’dır. Of Havadis’in kurulmasında da en büyük pay onundur. Birlikte fahri olarak görev yaptığımız, haber ve yorumlarımızla katkı vermeye çalıştığımız Of’umuzun o zamanki tek gazetesinden ayrılmıştık. Harun bey sürekli yeni bir gazete kurmamızı telkin ediyordu. Açıkçası cesaret edemiyordum. Çünkü resmi bir görevimiz vardı. Zaman ayırabilecek miydik. Bu yükün ve sorumluluğun altından kalkabilecek miydik. Yaşar Çakır, Ufuk Hacıahmetoğlu ve Nihat Yılmaz gibi değerli dostlarımızla oturup değerlendirmeler yaptık. Ve Of Havadis’i kurmaya karar verdik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

OF’A BU KADARI FAZLA

Gazete kurmanın kolay, onu yaşatmanın zor olduğunu belirten Yaşar; “Gazete kurmak kolay. Bir dilekçe verirsiniz savcılığa ve başlarsınız yayına. Ancak bunu sürdürebilmek öyle kolay değil. Maddi imkanlar lazım. Yetmez, zaman ayırabilmelisiniz. Bu da yetmez, güvenebileceğiniz kaynaklara ihtiyacınız vardır. Ciddi sıkıntılar çektik, hala daha çekmeye devam ediyoruz. Bazen okurlarımız soruyor. Neden bu gazete siyah beyaz diye. Biz de “Of’a bu kadarı fazla bile” dediğimiz oluyor. Çünkü biz her kesimi kucaklamaya, Of’u ilgilendiren her haberi yapmaya, siyasi ayrım, akraba ayrımı, kişi ve kurum ayrımı yapmadan Of’un ve Ofluların menfaati için habercilik yapmaya gayret ettik. Hiçbir siyasi partiyle bağımız olmadı. Ama elbette her yazarımızın, habercimizin içinde bir siyasi düşüncesi olmuştur. Ama bu asla gazetemizin ana hedefine engel oluşturmamıştır. Of, Of Havadis’in kıymetini henüz bilmiyor. Bizim toplumumuzun hastalığıdır kadir kıymet bilmemek. İnanıyorum ki zaman ilerledikçe Of Havadis’in kıymeti daha iyi anlaşılacak” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24