Ak Parti Of İlçe Yönetimi Of Havadis’i ziyaret etti

Ak Parti, Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Of Havadis’i ziyaret etti.

Ak Parti Of İlçe Yönetimi Of Havadis’i ziyaret etti
 
Hafta sonu yapılan kongrenin ardından Ak Parti Of İlçe Başkanlığına yeniden seçilen M. Hakan Terzioğlu, Başkan Yardımcıları Ömer Alireisoğlu, Erkan Öztürk, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Of Havadis’i ziyaret etti.
 
24 Temmuz, Basında sansürün kaldırılışının 104.yılı nedeniyle yapılan ziyarette Terzioğlu ve yönetim kurulu üyelerini Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ağırladı.
 
Ak Partiye yakışan, güzel bir kongre süreci geçirdiklerini belirten Terzioğlu, “Ramazan Ayı ve sıcak günlere denk gelen kongrede bizleri yalnız bırakmayan tüm partililerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kongrenin ardından henüz mazbatasını bile almadan Basında sansürün kaldırılışının 104.yılı münasebetiyle ilçemizdeki basın kuruluşlarını ziyarete çıktıklarını belirten Terzioğlu, “Özellikle Yerel Basının ne kadar önemli olduğunu 5 aylık görev süremizde daha yakından gördük. İlçemiz adına önemli görevler yapıyorsunuz. Türkiye’nin hiçbir ilçesinde olmadığı kadar gazetemiz ve gazetecimiz var Of’ta. Bu da Of’un büyüklüğünü ve önemini bir kez daha gösteriyor. Sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Görevde oldukları süre içerisinde basınla olan yakın diyaloglarının sevindirici olduğunu belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, “Ülkemizde ve ilçemizde yıllarca basınla mesafeli olan yöneticilerimiz oldu. Ama son dönemde basının önemi daha iyi idrak ediliyor. Basınla diyaloglar daha güzel seviyelere geldi. Bunda elbette gazeteciler kadar idarecilerin de katkısı büyüktür. Bu sayede her an idarecilerimize ve sizlere ulaşabilerek ilk ağızdan bilgileri alarak halkımıza ulaştırabiliyoruz. Hem bizler adına, hem de halkımız adına önemli gelişmelerdir” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ademoğlu
ademoğlu - 12 yıl Önce

gitsin bir iftar sofrasına otursun (sahilde) degil halkın derleriyle dertlensin mülkü amırlerle degil bunları yaparsa bida seçimde delegeligimizide iptal etmesine gerek kalmaz

talip bin muttalip
talip bin muttalip - 12 yıl Önce

ya kardes simdi baskan senin dedigin yerlere mi gidecek ? keske seni secseydiler de sen gitseydin lütfen birak bu havalari adam isini yapsin istedigi yere gider iftara da gider cenazeye de ...Yavas yavas da alisiyor baskanliga 4 aylik dönemde iyi isler yapti hade sen cayliga git cay kir ....

ademoğlu
ademoğlu - 12 yıl Önce

sende siyaset yap

ademoğluna
ademoğluna - 12 yıl Önce

değerli arkadaş ademoğlu o gün dünya basın günü idi, Başkan o gün of daki bütün basın kuruluşlarını ziyaret etti sen illede eleştirmek istiyorsan o ayrı başkan zamanı geldiği zaman her yere gidiyor sen onu sıkındı etme ramazan da kendini yorma ALLAH razı olsun.

Sıkıldı bu oflu
Sıkıldı bu oflu - 12 yıl Önce

Kim destek verdiyse ona gidecek. Hangi gazete ondan yanaysa ona gidecek. En iyi yaptıkları olahal kongre o toplantı bu toplantı o ziyaret bu ziyaret. Sıkıcı gazete sıkıcı akp..

talip bin muttalip
talip bin muttalip - 12 yıl Önce

Durmak yoook yola devam demisti basbakanimiz hade bakayim siyasetten anlamiyacan cayliga gitsin

erkan
erkan - 12 yıl Önce

atam calışıyor güler yüzlü cana yakın gecmişdeki başkanlara bakın anlarsınız

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24