Zeynep’in adı okulunda yaşayacak

Bisikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Zeynep Çiftçi’nin adı okulu Dernekpazarı İmam Hatip Ortaokulu’nda yaşayacak.

Zeynep’in adı okulunda yaşayacak

Dernekpazarı Yenice Mahallesi İmam Hatibi Mehmet Çiftçi’nin kızı, Dernekpazarı İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf  öğrencisi Zeynep Çiftçi, geçirdiği bisiklet kazası sonucunda hayatını kaybederek ailesi ile Dernekpazarı ve Çaykara’yı yasa boğmuştu.

 

Çaykara’da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanan Zeynep’in adı, okulu Dernekpazarı İmam Hatip Ortaokulu’nda yaşayacak.

 

Dernekpazarı Kaymakamlığı tarafından Zeynep Çiftçi’nin okulu Dernekpazarı İmam Hatip Ortaokulu’ndaki Kütüphaneye verilerek ölümsüzleştirildi.

  

Zeynep’in adının çok sevdiği okulunda yaşatılacağını ifade eden Kaymakam Murat Yıldız; “Zeynep kızımız tatlı gülüşüyle çocukluğun güzelliğini, çocukluğun masumiyetini zihinlerimize ve gönüllerimize kazıdı. Beklenmedik elim bir bisiklet kazası geçiren Zeynep yavrumuz, melek oldu uçup gitti. Ama Zeynebimizin adı, eğitim aldığı ve çok sevildiği okulunda, kütüphanesinde daima yaşayacak. Ailesi başta olmak üzere geride kalanlara, Tüm Dernekpazarı’mıza sabırlar diliyorum” dedi.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli                            

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24