DKV’nin kermesine yoğun ilgi

Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Dernekpazarı Köyleri Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından öğrenciler yararına düzenlenen kermese Dernekpazarlıların ilgisi yoğun oldu.

DKV’nin kermesine yoğun ilgi

Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Dernekpazarı Köyleri Kültür ve Dayanışma Vakfı öğrencilere verdiği burslara ayrı yetim  ve Şehit Ailelerini de ekledi.

 

Yaptığı yardımları daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için gelir arttırıcı bir sürü etkinliğe imza  atan vakıf, yardımseverlerden  1361’e her ay muntazam atılan mesajlardan 10 TL gelir elde ederek yardıma muhtaç öğrencilere katkı sağlıyor.

 

Mahalleler arası futbol turnuvası düzenleyen Vakıf, Atıcılık kursunun ardından bu kez de kermes düzenledi.

 

İstanbul Haznedar’da  açılan kermesin açılışına Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayları Mehmet Baykan ve Abdullah Başçı, İş Adamları Fikri Kurt, Necati Coşkun, Ahmet Kılıç, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernekpazarlılar ve halk iştirak  etti.

 

Bir hafta boyunca açık kalan kermese bağışlanan eşyalar ve  hazırlanan gıda maddeleri  tahminlerin çok çok üstünde oldu. Satışlardan elde edilen gelir ve  kalan eşyaların da paraya dönüşümünden sonra  öğrencilere burs, fakirlere, yetim, gazi ve şehit ailelerinden yardıma ihtiyacı olanlara dağıtılacak.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24