Dernekpazarı’ndan Van Özalp’e kırtasiye yardımı

Van'ın Özalp İlçesi Aşağı Yorganlı Köyü Mahir Sadak İlkokulu’nda görev yapan öğretmen Fatih Karal’ın talebini değerlendiren Dernekpazarı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, hazırlanan yardımları Van’a gönderdi.

Dernekpazarı’ndan Van Özalp’e kırtasiye yardımı

Van'ın Özalp İlçesi Aşağı Yorganlı Köyü Mahir Sadak İlkokulu’nda görev yapan öğretmen Fatih Karal, Dernekpazarı’nda görev yapan abisi aracılığı ile Dernekpazarı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden okulu için kırtasiye yardımı talebinde bulundu.

 

Dernek Başkanı Ömer Büyük, yönetim kurulu ile yaptığı görüşmenin ardından derneğe mali  külfet olmayacak şekilde tamamen bağış yöntemi ile talebin karşılanması için çalışmalara başladılar.

 

Kısa zamanda talep edilen malzemelerden çok daha fazlası tedarik edildi. Kırtasiye malzemesi dışında okulun ihtiyacı olabilecek fiziki malzemeler de temin edilerek paketlenerek Van’a gönderilmek üzere kargoya verildi.

 

Dernek Başkanı Ömer Büyük, katkıları nedeniyle Dernek Yöneticileri Ali Atalay, Muzaffer Gür, Abdullah Akgül, Kıymet Yılmaz, Emine Özlem Yılmaz ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık'a teşekkür etti.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24