Dernekpazarı’nda şampiyon Calacticos

Dernekpazarı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Futbol Turnuvasının finalinde penaltı atışları sonucunda Gülenderspor’u mağlup eden Calacticos şampiyon oldu.

Dernekpazarı’nda şampiyon Calacticos

Dernekpazarı Kaymakamlığı’nın himayesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 8 takımın katıldığı 2018 yılı Dernekpazarı Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası sona erdi.

 

Turnuvanın son gününde oynanan üçüncülük maçında YC Castrosporu 8-2 yenen Hasan Cansız Kom Lisesi turbuvayı 3. Olarak tamamladı.

 

Normal süresi 2-2 biten Galacticos -Gülenderspor arasındaki final maçında ise şampiyonu penaltı atışları belirledi.

 

Beşer penaltı atışında da eşitlik bozulmazken Gülenderspor Kalecisi penaltı atışından yararlanamayınca Calacticos takımı şampiyon oldu.

 


Toplam 96 sporcu ve 8 takımın yer aldığı turnuva sonucunda;
Birincilik Kupasını CALACTİCOS,  

İkincilik Kupasını GÜLENDERSPOR,
Üçüncülük Kupasını HASAN CANSIZ KOM LİSESİ aldı.

 

Ayrıca turnuvanın;
En genç oyuncusu 13 yaşındaki Gökay Çıkrık’a,
En yaşlı oyuncusu 48 yaşındaki Yakup Bayka’ya,
En centilmen oyuncu Salih Veli’ye,

18 golle Gol kralı Furkan Keleş’e,
En centilmen takım YC CASTRO’ya ise Kaymakam Murat Yıldız tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

 

Turnuvada hiçbir olumsuzluğun yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Kaymakam Murat Yıldız turnuva sonunda düzenlenen kupa töreninde yaptığı açıklamada; “Hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığı kaymakamlık kupası turnuvamıza katılan bütün takımlara, oyuncularımıza ve sponsorlara teşekkür ediyorum. Başta şampiyon takım olmak üzere tüm takım ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. İlçe dışında yaşayan Dernekpazarlı gençlerimizle ilçede yaşayanlar arasındaki kaynaşma, dostluk ve arkadaşlık  ortamındaki güzel  tablolar turnuvanın en güzel yönü olduğuna inanıyorum. Birlik ve beraberliğimize katkı sağlayan bu tip organizasyonlar inşaat sürecinde sona yaklaştığımız gençlik ve spor merkezimizin açılmasıyla birlikte farklı branşlarda çeşitlenerek ve sayıca artarak 12 ay boyunca devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24