Dernekpazarı’nda futbol heyecanı

Dernekpazarı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen geleneksel Yaz Halı Saha Futbol Turnuvası Gülenderspor - Gülen Gençlikspor maçıyla başladı.

Dernekpazarı’nda futbol heyecanı

Dernekpazarı Kaymakamlığımızın himayelerinde, Dernekpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel Yaz Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

 

Gülenderspor ile Gülen Gençlikspor arasında oynanan maçla başlayan turnuvanın açılış maçında Astsubay Serkan Karakaya'nın şehit eşi Nurcan Karakaya ve bebekleri Bedirhan Mustafa Karakaya da unutulmadı.

 

Maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşu yapılarak şehitler için Fatiha okundu. Futbolcular da maça kollarında siyah bantla çıktı.

 

Açılış maçını Kaymakam Murat Yıldız, Belediye Başkanı  Dr. Mehmet Aşık, Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Abdullah Akgül ve çok sayıda vatandaş izlerken Kaymakam Murat Yıldız başlama vuruşu öncesinde yaptığı açıklamada “ilçemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak turnuvamızın centilmenlik çerçevesinde geçeceğine inanıyor, tüm takımlarımıza ve oyuncularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

İsmail Usta’nın yönettiği maçta Gülenderspor, Gülen Gençlikspor’u 5-2 yendi. Günün diğer maçında ise Hasan Cansız Kom Lisesi FK Visirsporu 8-7 yendi.

 

Sekiz takımın  katıldığı turnuva 17 Ağustos Cuma günü yapılacak olan Final maçıyla sona erecek.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24