Dernekpazarılı muhtarlardan Gümrükçüoğlu’na teşekkür

Dernekpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Celal Benzer, Dernekpazarı’nın mahallelerinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Dernekpazarılı muhtarlardan Gümrükçüoğlu’na teşekkür
Dernekpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akköse Mahallesi Muhtarı Ömer Celal Benzer, Dernekpazarı’nın mahallelerinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından ötürü mahalle muhtarları adına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

 

Kış mevsimi öncesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde birçok çalışma gerçekleştirildiğini ifade eden Muhtar Benzer, “Asfaltlamadan betonlamaya, kanaval yapımından sanat yapıları inşaatlarına kadar aciliyet gerektiren birçok çalışmaya imza atılmıştır. Mahallelerimizde gerçekleştirilen bu çalışmalar mahalle sakinlerini son derece mutlu etmiştir. Bakanımız Sayın Berat Alkbayrak ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çalışmalarından ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24