Çaykara’da çalışmalar masaya yatırıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara’da düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarını yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgilendirdi.

Çaykara’da çalışmalar masaya yatırıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor.

 

Başkan Gümrükçüoğlu bu kez Çaykara ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinin son üç yılda Çaykara’nın mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmaları muhtarlarla ayrıntılı olarak değerlendirmeye tabi tutan Gümrükçüoğlu, Çaykara’da altyapıdan üst yapıya her alanda oldukça önemli çalışmalara imza attıklarını ve 2017 yılında da bu çalışmalarını ivedilikle sürdüreceklerini söyledi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Çaykara ilçe merkezinin kanalizasyon sorununu ortadan kaldıracak olan Çaykara Kanalizasyon İnşaatını gerçekleştireceklerini kaydederken, “İnsan ve çevre sağlığı için son derece önemli bir yatırıma imza atmış olacağız. Çaykaramıza hayırlı olsun” dedi. Gümrükçüoğlu Çaykara’nın mahalle yollarında asfaltlama, betonlama ve gerekli görülen diğer çalışmaları da tüm ilçelerde olduğu gibi ivedilikle sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ise değerlendirmesinde Büyükşehir Belediyesinin her konuda Çaykara’nın yanında olduğunu ifade ederken, “Sayın Başkanımız Çaykaramıza özel önem vermektedir. Kendilerine tüm hizmetleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24