Albayrak ve Soylu Dernekpazarı kongresinde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın katılımıyla gerçekleştirilen Ak Parti Dernekpazarı İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde Abdullah Akgül İlçe Başkanlığına seçildi.

Albayrak ve Soylu Dernekpazarı kongresinde

Ak Parti Dernekpazarı İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kongrede Bakan Soylu teröre dair önemli açıklamalar yaparken Bakan Albayrak da “Hedefimiz şampiyonlar liginde şampiyon olmak” dedi. Kongrede Abdullah Akgül başkanlığa seçildi.

 

Bakan Soylu Malatya'da, Alevi ailelerin yoğunlukta yaşadığı Cemal Gürsel Mahallesi'ndeki 13 evin kapı ve duvarlarına kırmızı boyayla çarpı işaretleri atılmasıyla ilgili konuştu.

 

Bakan Soylu, “Halen daha birileri ülkede fitne çıkarmanın hesaplarını yapıyorlar. Malatya'da birkaç gün önce bir hadise oldu. Alevi vatandaşlarımızın kapılarını birileri gittiler işaretlediler. Açıkça ifade ediyorum; Bu ülkede kim, bu ülkenin tamamı 80 milyonun huzurunu, sükünunu, birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozmaya ve bu ülkede fitne çıkarmaya çalışırsa bizim ona müsaade etmeyeceğimiz, haddini bildireceğimiz ve bu ülkede bin yıldır birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan kardeşlerimizin hürriyetine, özgürlüğüne ve istediği gibi yaşamasına engel olmasına müsaade edeceğimizi hiç kimse düşünmesin. Sonuna kadar bu ülkenin hürriyeti, özgürlüğü için gerekli iradeyi ortaya koymaktan ve sizin bize verdiğiniz emaneti yerine getirmekten hiçbir zaman geri durmayız. Bütün meseleleri geçmişteki acı hatıraları gündeme getirerek insanları korku üzerinden ayrıştırmaya çalışmaktır. Ne Türkiye eski Türkiye'dir ne de dünya eski dünyadır. Bizlet devlet olarak bu oyuna asla ve asla müsaade etmeyiz ve bunu tezgahlayanların da peşinde ve takibindeyiz” dedi.

DEMİRTAŞ'A TEPKİ GÖSTERDİ
Tutuklu HDP Milletvekili Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla yazdığı kitaba yönelik tepki gösteren Bakan Soylu şunları söyledi

'6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını veren Selahattin Demirtaş. Hapishanede kitap yazmışta, bakın bakın diyene bakın. Gelirini de çocukların eğitim süreci için kullanacakmış. Şaka ise bu gerçekten bizim için çok acı bir şaka. Milletle alay mı ediyor Madem bu ülkenin gençleri ve çocuklarını o kadar düşünüyordun, partinin belediyelerinden gençlerin dağa götürülmelerine engel olsaydın ya. Teröre destek olacağına onlara lanet okusaydın ya. Çocuklarının dağdan getirilmesini isteyen ailelerin kurduğu çadıra uğrayıp onlara destek olsaydın ya. Şimdi tutmuş çocukların eğitimine destek olacakmış. Hiç zahmet etmesin Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür ve çocuklarımızın da eğitmek için onun parasına da puluna da, onun o kaleminden kan damlayan kitabına da ihtiyacı yoktur. Birileri kitap fuarında kitap imzalamışlar onun adına. Onlar da entel geçiniyorlar. Onlardan entel olmaz onlardan ancak dantel olur”

'YA AÇ KALACAKLAR YA DA DONACAKLAR
Kış operasyonlarına kararlıkla başlandığına vurgu yapan ve geçen ay PKK terör örgüte sadece 3 kişinin katıldığını ifade eden Bakan Soylu şöyle konuştu

'Terörle mücadelemiz sürüyor. Bu kış ya aç kalacaklar, açlıktan ağaç köklerine talim edecekler ya da donacaklar. Bu kadar açık ve nettir. Kış operasyonlarına evlatlarımız şu anda başlamış durumdadırlar. Siz evinizde rahat bir şekilde uyurken, bu ülkenin evlatları bu ülkenin dağlarında onların sığınaklarını ve barınaklarını imha edecekler. Siz hiç merak etmeyin. Bu konuda kararlı ve cesurdurlar. Tek istediğimiz onlar için dua”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise 2019 seçimlerinin önemine değinerek 'Biz Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olduk. Artık sıra Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmaktır” ifadesinde bulundu.

USTA 3.DÖNEM NEDENİYLE VEDA ETTİ
Gençlik Kolları Başkanlığından ilçe başkanlığına seçilen Zeki Avni Usta, üç dönemlik başkanlık sürecini tamamladığı için yeniden aday olamadığı kongrede tek liste halinde gidilen seçimde ise Abdullah Akgül Ak Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı seçildi.

 

Kongreye Bakanlar Soylu ve Albayrak’ın yanı sıra Eski Bakan Eyüp Aşık, Milletvekilleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Yönetimi, İlçe başkanları ve yöneticileri ile partililer katıldı.

 

Dernekpazarı Yeni Yönetimi şu şekilde oluştu;

Başkan Abdullah Akgül,

Yönetim Kurulu Üyeleri :

Abdülcelil Akyol, Adnan Suiçmez, Atilla Şenaslan, Fatih Çıkrık, Mehmet Hasçelik, Mustafa Genç, Mustafa Türk, Niyazı İpekçi, Özkan Keskin, Suat Sönmemiş

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24