Uzungöl’ün altyapısı masaya yatırıldı

Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından masaya yatırıldı.

Uzungöl’ün altyapısı masaya yatırıldı

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından masaya yatırıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından başta Uzungöl olmak üzere Trabzon sınırları içindeki SİT alanları ve özel çevre koruma alanlarında gerçekleştirilecek olan altyapı çalışmaları; TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Oklan tarafından değerlendirmeye tabi tutuldu.

 

TİSKİ Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğü Yatırım ve Projeler Dairesi Başkanı Mustafa Kolçak ve Yatırım Şube Müdürü Erbülent Filtekin ile TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Tandoğan ve daire başkanları da hazır bulundu. Toplantıda Uzungöl’de gerçekleştirilecek içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projelerinin hazırlanması ve kaynağının teşkil edilmesi ile il genelindeki diğer SİT ve özel çevre koruma alanlarında gerçekleştirilecek içme suyu ve kanalizasyon projelerinin yüzde 100 hibe kaynakla hayata geçirilmesi üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24