Kaymakam Gül ve Başkan Tok esnafla buluştu

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ve Belediye Başkanı Hanefi Tok, Esnaf Odası tarafından düzenlenen kahvaltıda esnafla bir araya gelerek sorunları dinlediler.

Kaymakam Gül ve Başkan Tok esnafla buluştu

Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın tarafından düzenlenen kahvaltıda Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, esnafla bir araya gelerek sorunları dinlediler.

 

Çarşı esnafının sorunlarının ele alındığı toplantıda, problemlere ortak çözüm arayışında bulunuldu. Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükür Aydın’ın tertiplemiş olduğu kahvaltılı toplantıda, öne çıkan sorunlar tek tek konuşuldu.

 

Hep birlikte Çaykara’yı güzelleştirelim

Kahvaltıda söz alan Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, toplantının çok faydalı olduğunu vurgulayarak, esnafla el ele verildiği takdirde, Çaykara’nın sıkıntılarının aşılacağını söyledi.

 

Gül; “Faydalı bir toplantı gerçekleştirdik ve sizlerin tekliflerini uygulamaya koymayı düşünüyoruz. Sizler de üzerinize düşen görevi yapın ki; sıkıntıların bir bölümünün önüne geçilsin. Sorunlarımızı el birliğiyle çözmeye çalışalım ve hep birlikte Çaykara’yı güzelleştirelim” dedi.

 

Biz Bir Aileyiz

Esnafla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, işyeri sahipleriyle aile olduklarını ve sorunlara birlikte çözüm aranması gerektiğinin altını çizdi.

 

Tok: “Çaykara ile ilgili sorunları bir bir takip ettik. Gerek esnaf arkadaşlarımızın sorunları, trafik, yol, gerekse alt yapı gibi sorunların çözümü için de bu kahvaltıyı tertip eden Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın beye teşekkür ederim. Biz bir aileyiz. Sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz ve fikirleriniz bizim için çok değerli. Hep birlikte el ele vererek Çaykara’mızın sorunlarının üstesinden geleceğiz.”

 

Toplantıya esnafın ilgisi büyüktü. Birlikte yapılan kahvaltının ardından Esnaf Mehmet Savaş Dündar, esnaf sorunlarından bahsetti ve çözüm önerilerini sundu. Çözüm önerilerini dile getirdi, Başkan Tok ve Kaymakam Gül dinledi. Çaykara esnafını rahatlatma adına ortak kararlar alındı.

 

Çaykara’daki sorunların tek tek takibinin yapıldığını söyleyen Başkan Tok; “Trafik, park, asayiş, yol ve alt yapı sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, alınan kararlar dâhilinde, zabıta ve Çaykara Emniyeti de gerekli tedbirleri alacak” dedi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24