BİZ FETİH EHLİYİZ

Hamdolsun Allah’a ki yaklaşık bir aydan beri ordumuz milletimizin ve ülkemizin bekası için ülke dışında cihatta. Amerika, Avrupa ve İsrail Büyük İsrail Devletinin kurulması için sınırımızda bir terör devleti kuracağını açıkladığında devletimiz gereken adımları hemen atarak çünkü terörden dilimiz yanmıştı şöyle ki elli yıldan beri PKK denilen ne idiğü belirsiz yapıyla uğraşmıştık ve bu günlerde elli bine yakın gencimiz şehit oldu milyarlarca dolar paramız bu tuhaf mücadeleye gitti ve en önemlisi de Türk ve Kürt kardeşliği zedelenmeye başlamıştı tüm bu sebeplerden dolayı ordumuz bu en son sınır ötesinde otuz bin kişilik bir ordu Amerika tarafından kurulacağı ilan edildiğinde Allah’ın izniyle tüm hazırlıklar yapıldı ve sınır ötesi harekâta geçilmiş durumdadır.

Hamdolsun Allah’a ki gizli askeri angajmanlar değişmiş durumdadır…

Sınır ötesi operasyondan amacımız Suriye’yi tüm terör odaklarından temizleyip tüm Suriyeli kardeşlerimiz ülkelerine dönmesidir. Bizlerin kimsenin toprağında bu emperyalistler tarafından yapıldığı gibi işgal edilmesi gibi bir durum yoktur. Zaten terörden temizlenmiş bölgelere binlerce Suriyeli kardeşlerimiz dönmüş durumdadır. İnşallah harekat tam anlamıyla bittiğinde ülkemizde ki yaklaşık beş milyon Suriyeli kardeşim ülkelerine dönecektir.

Türk ordusunun girdiği tüm bölgelerde sivil vatandaşlar sevgi yumağıyla karşılamıştır. Sınır ötesinde hangi köye girseler köylüler her daim Türk bayraklarıyla karşılamaktadır. Nedir ki Türkler geldi!

Girilen bölgelerde ordumuz sivil vatandaşlar etkilenmesin diye operasyonlar yavaş gitmektedir. Zaten Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamalarda iç ve dış hain ağızlardan yapılan açıklamalar ret edilerek “eğer bizler bu savaşta sivil ve terör uşaklarını ayırt etmeksek harekat çoktan biterdi” demektedirler …

Bakınız bizlerin geleneğinde işgal diye bir durum yoktur. Bugün ki yazımda bunu örneklerle yazacağım. Yazımın devamında da emperyalistlerin yaptıkları katliamları sizlerin izanlarınıza sunacağım.

Peygamberimizin hayatından sizlere örnek vereceğim. Peygamberimiz 632 yılında Mekke’yi bir mermi atmadan fetih edince Mekkeliler bugün bizlere nasıl muamele edeceksiniz herhalde sizlere bunca eziyet ettiğimizden bizleri öldürürsünüz dediklerin de Peygamberimiz “ Bugün Kâbe’ye sığınan emandadır, Ebu Sufya’nın evine sığınan emandadır ve kendi evine sığınan emandadır “dediklerinde Mekkeliler bir anda sevinçten havaya uçtular.

Bir örnekte dedelerimiz ve ninelerimiz Osmanlılardan örnek vermek isterim. 1453 tarihinde Cennet Mekan Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul’u fetih ettiğinde ahali kendilerine nasıl muamele edileceğini sorduğunda “herkes emanımdadır. Tüm halkın malı canı namusu ve dini emanım altındadır. Herkes hürdür “ diyerek dünyaya nasıl davranılması lazım geldiği hatırlatılmaktadır.

Günümüzden de bir örnek verelim. Kıbrıs’ta 1970’li yıllarda Rumlar katliam yapınca devletimiz orduyu oraya gönderdiğinde kesinlikle sivillere kötülük yapılmadığı tüm yerli ve yabancı çevrelerce itiraf edilmiştir.

Peki emperyalistler böyle mi yaptı?!

Fransa Cezayir’i işgal edince on binlerce Cezayirli vatandaşı kestiğini herkes bilmektedir. Ya da Amerika’dan örnek vereyim beyaz adam Amerika’yı yağmalarken Amerika’da ki beş milyon Kızılderili vatandaştan dört buçuk milyon Kızılderili’yi kestiğini herkes bilmektedir ya da yakın tarihimizden örnek vereyim Amerika Irak’ı işgal ettiğinde Iraklı bir milyon vatandaşımızı kestiği, binlerce kadınımıza tecavüz ettiğini ve yer altı ve yer üstü kaynakların nasıl çalınıp Amerika’ya getirildiğini bilmeyen yoktur.

Bizlere laf edenler birazda ne olur hakikatleri konuşalım…

YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24