Trabzon ASKON’dan Soylu’ya ziyaret

ASKON Trabzon İl Başkanlığı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılım gösterdiği ‘Nitelikli Üretim’ temalı ASKON Divan Kurulu’na katıldı ardından da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oflu Hemşerimiz Süleyman Soylu’yu ziyaret ettiler.

Trabzon ASKON’dan Soylu’ya ziyaret

ASKON Trabzon İl Başkanlığı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılım gösterdiği ‘Nitelikli Üretim’ temalı ASKON Divan Kurulu’na katıldı.

 

Divan Kurulu’na katılan Başbakan Davutoğlu ise yaptığı açıklamada , “Ar-Ge’nin inovasyonun, katma değerin yüksek olduğu, yoğun teknolojinin kullanıldığı yeni bir dönemi hep beraber gerçekleştireceğiz. Ülke ve bölgesel sorunlarımızın üstünde durarak yapılacak olan adımlar ve iş adamlarımıza önemli görevler düşmektedir” dedi.

 

“FİRMALARIMIZ FAİZ VE KREDİDEN”

ASKON Trabzon İl Başkanı Yılmaz Karadeniz divan kurulunda yapığı konuşmada şirket sahiplerinin faiz ve kredilerden uzak durması gerektiğinin altını çizerek, “Firmalarımız dara düştüğünde, nakit sıkıntısı yaşadığında veya işlerini geliştirecek finansal kaynakta direk faiz ve krediye başvurmaktadır. Hatta günümüzde yüksek tutarda kredi alan firmalar bundan övünç duymakta ve görenlerin takdirini toplamaktadırlar. Aslında anı veya belli bir süreyi kurtarsa da kredinin ne işte nede başka bir yerde hayrını göremediklerini geriye dönüp sağlıklı muhakeme yaparsak göreceğiz. Faizli kredi ile yatırım anlayışı yerine helal ortaklık ve birliktelik devreye sokulmalıdır. Bunun için gerekli alt yapılar oluşturulmalı ve güvenle faaliyete geçilmelidir, helalinden kazanmaya yönelmelidir. Temennimiz Banka kredisi ve faizle çalışan kuruluşların hiç olmamasıdır” dedi.

 

ASKON TRABZON’DAN BAKAN SOYLU’YA ZİYARET

Bu yıl 9.su düzenlenen divan kuruluna katılan ASKON Trabzon İl Başkanlığı yönetimi Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyarette bulundu.

 

ASKON yöneticileri ile bakan Soylu, Trabzon’un genel sorunu ve eksiklerini konuştuklarını belirten Yılmaz Karadeniz, “Sayın Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerimizi kendilerine ilettik. Konuşmamızda Trabzon şehrimizin genel sorun ve eksiklerini konuştuk. Bu doğrultuda ne gibi adımlar atılabileceği konusunda fikir alışverişi yaparak bakanımızın görüş ve desteklerini aldık” ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan ASKON Trabzon İl başkanlığı Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Şeref Malkoç ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı makamlarında ziyaret etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24