Başkanlar ve Kaymakamdan Soylu’ya ziyaret

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti Of ilçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ankara’da ziyaret ettiler.

Başkanlar ve Kaymakamdan Soylu’ya ziyaret

1 Eylül 2016 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevinden İçişleri Bakanlığı görevine atanan ve görevine başladığı günden itibaren yoğun bir tempoda Türkiye’yi il il dolaşan Süleyman Soylu, yoğun programları arasında ziyaretçilerini de kabul etmeye devam ediyor.

 

Yoğun programı nedeniyle Soylu’yu yeni görevinde ziyaret edemeyen Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti Of ilçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ankara’da ziyaret ettiler.

 

Oflu misafirlerini bakanlıkta ağırlayan Bakan Soylu, Of’ta yapılmakta olan ve yapılacak çalışmalar hakkında Başkanlar Terzioğlu, Sarıalioğlu ve Kaymakam Arslan ile bir süre sohbet etti.

 

Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada “Kaymakamımız Eren Arslan ve Ak Parti Of İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzioğlu ile birlikte İçişleri Bakanımız hemşerimiz Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. Of ile ilgili yaptığımız çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdik. Of'umuzun daha da gelişimini sağlaması noktasında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Başkent ziyaretlerimizde amacımız daha güzel ve yaşanabilir bir Of'u gelecek nesillere bırakmaktır. Bu uğurda yoğun tempo çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Başkanlar Sarıalioğlu ve Terzioğlu ile Kaymakam Arslan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müsteşar Yardımcısı Çaykaralı hemşerimiz Mazhar Yıldırımhan’ı da makamında ziyaret ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 7 yıl Önce

SAYIN BAKANIM TÜM TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR.SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAMLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24