Başkan Gümrükçüoğlu hem misafir oldu hem misafir etti

Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerine katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hem stantlara misafir oldu hem de gurbetteki Trabzonluları misafir etti.

Başkan Gümrükçüoğlu hem misafir oldu hem misafir etti

Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri olanca hızıyla devam ediyor. 3-6 Mayıs tarihlerinde Ankara AVM’de gerçekleştirilmekte olan etkinliklerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hem stantlara misafir oldu hem de gurbetteki Trabzonluları misafir etti.

 

Etkinlik alanında bulunan stantları tek tek gezerek hemşehrileriyle görüşen Gümrükçüoğlu, gurbetteki Trabzonlular ve Trabzon sevdalılarının yoğun ilgisine mahzar oluyor. Trabzon Günlerini ziyaret eden hemşehrilerini Büyükşehir Belediyesinin standında ağırlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da sürdürülen çalışmalar hakkında hemşehrilerine ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN

STANDINA İLGİ YOĞUN

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ankara AVM’deki standı ziyaretçi akınına uğruyor. Fuar alanını ziyaret eden vatandaşlara, Büyükşehir Belediyesinin standında Trabzon’u tanıtıcı ürünler ve yöresel temalı eşyalar hediye ediliyor. Ziyaretçiler Büyükşehir Belediyesinin standında Trabzon’da sürdürülen çalışmalar, şehrin tarihi ve doğal alanları ve diğer konularda ayrıntılı olarak bilgilendiriliyor.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24