AK Parti kiminle devam edecek?

Yerel seçimler yaklaşıyor, adaylar bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Şu günlerde herkesin gözü AK Parti adaylarında. Aday olmayı düşünenler de şu anda ortam gözlemlemesi yapıyor.

Belli ki AK Parti her seçim gibi bu seçimi de çok önemsiyor. Yapılacak ufak bir hatanın seçim kaybettirebilir olduğunun farkında. O yüzden bu seçimde çok daha dikkatli olmak zorunda. AK Parti bu seçimde aday tercihlerini mevcutlarda ciddi sıkıntı olmayan başkanlarla devam edeceğe benziyor.

Trabzon adaylarında fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Birçok ilçede derin sessizlik hâkim. Bizim beklentimiz adayları halkın seçmesinden yanadır. Halktan uzak ve kopuk, memur gibi mesai usulü çalışan, emeklilik dolunca o bölgeye uğramayan adaylar artık istenmiyor. Vatandaş sadece seçim zamanı gülücük dağıtan, ilgilenen ve daha sonra makamından eve giden başkanların farkında.

O koltuklar yan gelip yatma yeri değildir. Başkan Erdoğan’ın uyarılarına rağmen halkla barışık olamayan başkanlara veda etme vaktidir. Umarım bu uyarılarımız dikkate alınır.

CORA DA OLMASA!

Geçtiğimiz hafta Ankara da bir düğüne iştirak ettik. Düğünde çok sayıda davetli vardı. Onlardan birisi de Sayın AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ydı.

Salih Cora, Trabzon’da doğudan batıya her bölgede varlığını hissettiren bir isim. Salih Cora’yı görünce “O da olmasa…” demekten kendimi alıkoyamadım. Cora, partili partisiz Trabzon’da herkesin takdirini kazanmayı başarmış birisi. Kime sorsam “O başka, onu tek geçerim.” diyor. Ne diyelim kendilerine müteşekkiriz.

YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24